• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık lütfen yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebruuu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
124
29
28
26
s.a.t tarihim 2 kasım bat tarihim 4 aralık , kasımın 20 sinde yumurtladım , bata 4 gün var ama son iki gündür beyaz akıntı geliyor ve vajinama ara ara ağrı giriyor , ve bacaklarıma ağrı geliyor , yataga yattıgım zaman sanki çok ağır işler yapmışım çok ayakda durmuşum gibi inanılmaz ağrı hissediyorum . Bi buçuk haftadir gögüslerim dolgunlaştı ve yeşil damarlanma oldu . Tekrar mı yumurtluyorumdur ?

Canim burdan okudugum kadariyla gebelik belirtisi bunlar erken gebelik testi yap istersen

Canim burdan okudugum kadariyla gebelik belirtisi bunlar erken gebelik testi yap istersen
merhaba 1 saat önce çamurumsu kahverengi bi akıntı geldi , regl oldum galiba dedim ped taktim , böyle çok az şekilde kahverengi lekelenmeler olmuş 😞

merhaba 1 saat önce çamurumsu kahverengi bi akıntı geldi , regl oldum galiba dedim ped taktim , böyle çok az şekilde kahverengi lekelenmeler olmuş 😞
Belki oda yerlesme kanamasidir burda oyel yazanda war canim test yapsan iyi olur

canım yarını bekliyim diyorum eğer yarın kan gelmezse sağlık ocagına gidip kan verecegim🤗

Back
X