Lütfen yardımmm

Deliiball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
251
68
98
26
Sol kasığımda bı kaç gündür ara ara ağrı oluyo çok sık değil ama bide affedersiniz ama idrar yaparken aynı sol kasığıma ağrı giriyor sizce gebelik belirtisi mi yoksa başka bı sebepten mi olur

Daha fazla detay verebilir misiniz? Son reglinizin ilk günü ne zamandı? Korunmadığınız ya da korunmanın işe yaramamış olma ihtimali söz konusu olan ilişki ne zaman yaşandı?

Daha fazla detay verebilir misiniz? Son reglinizin ilk günü ne zamandı? Korunmadığınız ya da korunmanın işe yaramamış olma ihtimali söz konusu olan ilişki ne zaman yaşandı?
4 Şubat'ta olmuştum hiç korunmadım adet uygulamasına göre yumurtlama gününde ve adetten hemen sonra yaşadım

4 Şubat'ta olmuştum hiç korunmadım adet uygulamasına göre yumurtlama gününde ve adetten hemen sonra yaşadım
Geçen ay falan yani genelde adettimin yaklaştığı zaman çikolata çok yerdim ama adetim yaklaştı geçen aylar ki kadar çikolata istemiyor canım

Sebebi başka şeyler de olabilir. Hamilelik belirtisi olarak söyleniyor genelde ama istiyorsanız hatta istemiyorsanız da aklınızda çok yer ettiyse psikolojik olabilir.

Pazartesi günü 28. gününüz, düzenli oluyorsanız regl olmanız lazım o gün. İlişkinin üzerinden 1 hafta geçtiğinde, gecikmemiş bile olsanız erken gebelik testinde, eğer gebelik varsa çıkıyor. Sabah ilk idrarla yaparsanız testi, doğru sonuç verme olasılığı da artar. Yarın bir nöbetçi eczaneden alıp yapmanızı öneririm sabırsızlanıyorsanız.

Bekleyebilirim derseniz de ya da bu ilk test negatif çıkarsa, 1 hafta gecikmeyi bekleyin. Gecikme olmazsa zaten sonuç negatiftir ama gecikirseniz 1 hafta sonrası pozitif çıkma olasılığı artmış olur. Duruma göre doktorunuza danışırsınız

2,5 senedir bekliyorum 1 hafta daha beklerim hemen sevinmek istemiyorum açıkçası o kadar çok tek çizgi gördüm ki artık test yapmaya bile korkar hale geldim. Ayrıca iki aydır ay sonuna doğru ara kanamalarım oluyodu ama bu ay olmadı nasip bakalım beklemekten başka çarem yok.
Rabbim isteyen herkese ve bana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…