Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fasulye pilav

KÛN FE YEKÛN كُنْ فَيَكُونُ ♡
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
176
63
13
29
Trabzon
Hanımlar ben 3 aylik evliyim fakat çok çocuk istiyoruz esimdede bendede sorun yok hormonlar gayet iyi fakat doktor zamana bırakın stres yapmayın diyor.
Daha yeni evliyim 1 sene çocuğu olmayanlara tedaviye basliyoruzbaşlıyoruz falan dedi ben bu diğer doktora gitsem desemki 1 senelik evliyim çocuğum olmuyor erken gebelik için tedaviye baslarlarmi

Biraz oluruna bıraksan olmaz mı ? Takıntı yaptıkça stres artıyor dolayısıyla bazı şeyler gecikebiliyor..Diğer Dr a gitsen ve ilaç verse hormonlar altüst olabilir kist oluşabilir vs ve bu durumlar biraz daha da geciktirebilir biraz zaman lazım bence.

neden bu kadar stres .
Neden bu kadar çocuk çocuk çocuk ?
Ya daha 3 aylık evlısın . Gezin tozun . Deliler gibi sevişin !
Çocuk kolay mı ya . Herşeyın ksııtlancak daha bırbırıne doyamadan !

Biraz oluruna bıraksan olmaz mı ? Takıntı yaptıkça stres artıyor dolayısıyla bazı şeyler gecikebiliyor..Diğer Dr a gitsen ve ilaç verse hormonlar altüst olabilir kist oluşabilir vs ve bu durumlar biraz daha da geciktirebilir biraz zaman lazım bence.
Fakat bekleyecek durumda değiliz ondan dolayı

neden bu kadar stres .
Neden bu kadar çocuk çocuk çocuk ?
Ya daha 3 aylık evlısın . Gezin tozun . Deliler gibi sevişin !
Çocuk kolay mı ya . Herşeyın ksııtlancak daha bırbırıne doyamadan !

Ailemden uzağım köyde yaşıyorum burasida sessiz canım skiliyor içime kapanmak istemiyorum. Ben diyorum ki bu an çocuk olsun onunla olgunlasayim zaten 2,3 yaşına gelince gezilir en azından bu uğrasimm olsun

Bebek fikrinden ne zaman vazgeçtim o ay hamile kaldım. Bu stresle biraz zor tutması üzgünüm ama. Bizde de Hiçbir sorun yoktu 13 ay uğraştık ama birgün de aklıma doktora gideyimde 1 senelik evliyim diyim diye gelmedi ne yalan söyleyeyim..

Bebek fikrinden ne zaman vazgeçtim o ay hamile kaldım. Bu stresle biraz zor tutması üzgünüm ama. Bizde de Hiçbir sorun yoktu 13 ay uğraştık ama birgün de aklıma doktora gideyimde 1 senelik evliyim diyim diye gelmedi ne yalan söyleyeyim..
Anladım haklısınız ama başka çarem yok

Ailemden uzağım köyde yaşıyorum burasida sessiz canım skiliyor içime kapanmak istemiyorum. Ben diyorum ki bu an çocuk olsun onunla olgunlasayim zaten 2,3 yaşına gelince gezilir en azından bu uğrasimm olsun

Sırf can sıkıntısı için, uğraş için bebek yapmak istemek ne kadar sağlıklı bi düşünce bilemedim..!

Yapma
Daha evliliğin başındasın
Bi bak bakalım bu adamla devam edilir mi
Baba olmayı hakkediyor mu
3 ay bunu anlamak için çok kısa
Sonra pişman olacağın adımlar atma

Çocuk isteemek gayet normal ama sizin isteme nedeniniz saçma geldi bana
3 aylık evlisiniz sonra bu zamanlarını ararsınız bakım bende çok istedim 18 ay sonra oldu ama şimdi diyorum rabbimin bildiği varmış o zamanlarda ne güzel zamanlar gecirmisim eşimle her anlamda...
Bekleyemem diyorsunuz yaşınız 23 niçin bekleyemezsnz başka çarem yok filan diyorsunuz ya çok abartiyorsunuz aklınızdan atmadıkça ne tedavi olursanız olun sakın olmaya çalışın
Bakın yanlış anlamayın ben bunları birebir yaşadım ne zaman oluruna bıraktım o ay kaldım
Bende de esimde de sorun yoktu zaten şu an sz tedavi başlarsanız en fazla yumurtalık takibi yaparlar öle dusundugunuz gibi hızlandırılmış bişey olmaz
Herşeyden önemlisi Allah'a teslim olun dua edin hayırlısını isteyin
Rabbim hayırlısını kalbinize razı etsin

Hanımlar ben 3 aylik evliyim fakat çok çocuk istiyoruz esimdede bendede sorun yok hormonlar gayet iyi fakat doktor zamana bırakın stres yapmayın diyor.
Daha yeni evliyim 1 sene çocuğu olmayanlara tedaviye basliyoruzbaşlıyoruz falan dedi ben bu diğer doktora gitsem desemki 1 senelik evliyim çocuğum olmuyor erken gebelik için tedaviye baslarlarmi
Yazını beğenmedim neden biliyor Musun? İnsan utanır Der ki : nice insanlar var yıllardır ilaçla hamile kalmaya çalışan , nice insan var yıllarca çocuk istemeyip gezen tozan ve çocuk düşündüğünde yine olmayan , insan düşünür nice insan var evlendiği an istemediği halde hamile kalan ve o çocuğa bakamayan , nice insan var kocasının zoruyla hamile kalan , nice insan var kısır olan . İnsan biraz utanır canım . Sen önce bi kendine tokat at ve de ki : yeni evliyim eşimle doyasıya sevişeyim ve her anımım tadını çıkarayım , yemekler yapayım . Ve biz sağlıklıyız çocuğumuz kısmetse olur zaten korunmuyoruz. Buralara girip olumsuz yorumlar okuma . Kimseyi de dinleme belli ki takık birisin .

Back