A ahse Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 41 0 18 Ocak 2010 Konu Sahibi ahse #1 adetimi 2 gün geçti gögüslerim şiş agrıyo ateş basıyor bugün test aldım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim bir akıl verin
adetimi 2 gün geçti gögüslerim şiş agrıyo ateş basıyor bugün test aldım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim bir akıl verin
mechul_mim Guru Kayıtlı Üye 9 Ekim 2009 1.078 26 39 18 Ocak 2010 Konu Sahibi ahse #2 büyük ihtimalle hamilesin canım tebrikler
A ahse Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 41 0 18 Ocak 2010 Konu Sahibi ahse #3 8 aydır bekliyorum şimdi şüpede kaldım silik çıktı
T tuvanna07 Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2009 170 10 18 Ocak 2010 Konu Sahibi ahse #4 öncelikle tebrik ederm canım bende ilk test yaptıgımda 2. çizgi çok silik çıkmıştı bencede hamilesin :)))))
öncelikle tebrik ederm canım bende ilk test yaptıgımda 2. çizgi çok silik çıkmıştı bencede hamilesin :)))))
Harpy Today is a gift, thats why they call it PRESENT Kayıtlı Üye 7 Aralık 2009 6.924 13.305 42 18 Ocak 2010 Konu Sahibi ahse #5 silik çıksa da pozitifdir.. hayal gücün olmadığından eminsen sorun yok yerimseniben çünkü ben ilk yaptığımda hayal gücüm olup olmadığına emin olamamıştım sırnaşık şey ertesi gün yaptığım daha belirgin çıkmıştı...
silik çıksa da pozitifdir.. hayal gücün olmadığından eminsen sorun yok yerimseniben çünkü ben ilk yaptığımda hayal gücüm olup olmadığına emin olamamıştım sırnaşık şey ertesi gün yaptığım daha belirgin çıkmıştı...
gulay1977 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2010 168 3 18 Ocak 2010 Konu Sahibi ahse #6 Bence de kesinlikle hamilesin bence bi kaç gün sonra yeni bi test yapmalısın,bu kez daha belirgin olacaktır.Darısı bebek özlemi çeken herkesin başına.
Bence de kesinlikle hamilesin bence bi kaç gün sonra yeni bi test yapmalısın,bu kez daha belirgin olacaktır.Darısı bebek özlemi çeken herkesin başına.
erenhava Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 7.743 1 18 Ocak 2010 Konu Sahibi ahse #7 ahse .!.: adetimi 2 gün geçti gögüslerim şiş agrıyo ateş basıyor bugün test aldım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim bir akıl verin Genişletmek için tıkla... hamılesindir bence ama kan testi yaptır kesin sonuç alırsın hemen beklemene gerek yok bı kaç gun daha
ahse .!.: adetimi 2 gün geçti gögüslerim şiş agrıyo ateş basıyor bugün test aldım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim bir akıl verin Genişletmek için tıkla... hamılesindir bence ama kan testi yaptır kesin sonuç alırsın hemen beklemene gerek yok bı kaç gun daha