4. Ay atağına erken girmis olabilir sadece sizinle olmak uyumamak ve mama meme reddi olabilecek şeyler geçici bir süre inanın bol bol sabredinBebeğim 3 aylık son 1 bucuk aydır sadece gece 11 den sabah 9 a kadar uyuyor onun dışında gündüz asla ve asla uyumuyor gazı da yok artık gündüzleri uyutuyorum en fazla 5 10 dakika uyuyup uyanıyor asla gece11 den önce uyumuyor ben perişan haldeyim kendisi de uykusuzluktan perişan halde ama yinede uyuyamıyor gazı da olmadığı halde bir yeri de ağrımıyor ağlamıyor çünkü. Bebeklerin beyni uyuyarak gelişir ama bebeğim hiç uyumuyor her türlü uyutma şeklini deniyoruz ama olmuyor. Sadece gece uyumakla gelişir mi ve böyle olanlar var mı hiç çok zor durumdayım
Bu durum 1 buçuk aydır var ama 4. Ay atağına o zamandan girer mi ki4. Ay atağına erken girmis olabilir sadece sizinle olmak uyumamak ve mama meme reddi olabilecek şeyler geçici bir süre inanın bol bol sabredin
O kadar erken olmaz diye düşünüyorum ama oluyor arada böyle bebeğim bir yaşını yeni geçti tam iki hafta sabah 6 ya kadar oturduk bazı dönemler böyleBu durum 1 buçuk aydır var ama 4. Ay atağına o zamandan girer mi kiyani 1 bucuk aylıkken başlamıştı
Kesintisiz mi uyuyor gece, yani emmiyor mu hiç 10 saat boyunca. Eğer kesintisizse 3 aylık bir bebek için çok uzun bir süre.Bebeğim 3 aylık son 1 bucuk aydır sadece gece 11 den sabah 9 a kadar uyuyor onun dışında gündüz asla ve asla uyumuyor gazı da yok artık gündüzleri uyutuyorum en fazla 5 10 dakika uyuyup uyanıyor asla gece11 den önce uyumuyor ben perişan haldeyim kendisi de uykusuzluktan perişan halde ama yinede uyuyamıyor gazı da olmadığı halde bir yeri de ağrımıyor ağlamıyor çünkü. Bebeklerin beyni uyuyarak gelişir ama bebeğim hiç uyumuyor her türlü uyutma şeklini deniyoruz ama olmuyor. Sadece gece uyumakla gelişir mi ve böyle olanlar var mı hiç çok zor durumdayım
Benim bebeğim uykuyu çok sevmeyen bir bebek ama ilk zamanlar benim de yanlışlarım olmuş , şimdi daha iyi anlıyorum. Gündüz uyuması gereken saatte bebek arabası ile gezdirerek düzene soktum biraz. Şimdi havalar soğuk, pek mümkün olmayabilir bu sizin için. Mesela ben salonda tv karşısında emzirerek uyutmayı denerdim, uyumazdı. Odamıza geçip emzirip, uyuduğunda da yanında yattığımda 45 dk ya kadar uzamıştı. Odanın ısısı, kıyafetlerinin kalınlığı, odanın aydınlık oluşu hep etkiler. Gündüz kakasini yapmadan da uyumaz mesela kızım. Illa vardır rahatsız olduğu bir durum. Onu deneye deneye buluyoruz zamanla. Beşiğinde değil bizim yatağımızda daha huzurlu uyuyor. Belki size de faydası olur. Ama uyku-uyaniklik süreleri 4 aylık bebek için nasılsa o saatleri oturtmaya çalışın. Uyumayan bebek çok yorulmuş oluyor ve gece de yorgunlukla daha da zor uyuyor.Bebeğim 3 aylık son 1 bucuk aydır sadece gece 11 den sabah 9 a kadar uyuyor onun dışında gündüz asla ve asla uyumuyor gazı da yok artık gündüzleri uyutuyorum en fazla 5 10 dakika uyuyup uyanıyor asla gece11 den önce uyumuyor ben perişan haldeyim kendisi de uykusuzluktan perişan halde ama yinede uyuyamıyor gazı da olmadığı halde bir yeri de ağrımıyor ağlamıyor çünkü. Bebeklerin beyni uyuyarak gelişir ama bebeğim hiç uyumuyor her türlü uyutma şeklini deniyoruz ama olmuyor. Sadece gece uyumakla gelişir mi ve böyle olanlar var mı hiç çok zor durumdayım
Ben uyanmasını beklemeden 3 4 saatte bir mama veriyorum uyanmıyorKesintisiz mi uyuyor gece, yani emmiyor mu hiç 10 saat boyunca. Eğer kesintisizse 3 aylık bir bebek için çok uzun bir süre.
Gündüz kucağınızda uyuyor koyunca mi uyanıyor
Tabiki evetGece 11 den sabah 9 a kadar besleniyor mu ?
tabiki 3 4 saatte bir yapıyorum sabah kendisi uyanıyr 9 da birde gündüzleri uyutuyorum en fazla 10 dakika sürüyor nem cihazımız da var ısı ölçer de var ısı 23 derece nem 49 50Gece beslemesi yapmıyor musunuz? Sabah kaçta kaldırıyorsunuz? Uyku aralaıklarını takip ediyor musunuz? Bazen çok aşırı yorulduklarındada uyumak istemezler. Odanın ısısı, ışığı nemi nasıl?
Anladım, gece beslenmesi var yani. Gündüz slingde uyutmayi denediz mi, bebekler genelde anne kokusu, kalp atışı falan istiyor o yüzden yatağa koyunca uyanıyorlar, ben çocuklarımı neredeyse ilk bir yıl kucağımda uyuttum.Ben uyanmasını beklemeden 3 4 saatte bir mama veriyorum uyanmıyor
Kucağınızda uyuttuktan sonra indiriyor muydunuz pekiAnladım, gece beslenmesi var yani. Gündüz slingde uyutmayi denediz mi, bebekler genelde anne kokusu, kalp atışı falan istiyor o yüzden yatağa koyunca uyanıyorlar, ben çocuklarımı neredeyse ilk bir yıl kucağımda uyuttum.
Sabah en geç 8 de güne başlarsa harika olur. Bir de o 10 dkları uzatmalısın. İlk başlarda zorlayıcı olavak direneck ama bu onun iyiliği için. Bir uyku döngüsünden diğer uyku döngüsüne geçisini 10 dk da mı tamamlıyor sen 9. Dakikada yanına git şöyle bir kımıldat onu sonra pış pışla ya da nasıl destekle uyuttuysan böylelikle 2. Uyku döngüsüne geçireceksin. Arkadaşlar da söylemiş sling ve koynunda uyku onun için muhteşem olabilir.Aşırı yorgunuk sebebiyle de uyumazlar. Banyo , masaj hatta imkanın olursa dışarı çıkıp bir hava aldırma sonrası uykusu muhteşem olur.Tabiki evet
tabiki 3 4 saatte bir yapıyorum sabah kendisi uyanıyr 9 da birde gündüzleri uyutuyorum en fazla 10 dakika sürüyor nem cihazımız da var ısı ölçer de var ısı 23 derece nem 49 50
Hayır, indirince 5-10 dakika sonra bazen yarım saat sonra uyanıyorlardi. Büyüdükçe gündüz uykuları düzene giriyor ve yatak da uyumaya başlıyorlarKucağınızda uyuttuktan sonra indiriyor muydunuz peki
Oo yine iyisiniz kızım 9 aylık gece 1de yatar sabah 7olmadan kalkar birdaha uyumaBebeğim 3 aylık son 1 bucuk aydır sadece gece 11 den sabah 9 a kadar uyuyor onun dışında gündüz asla ve asla uyumuyor gazı da yok artık gündüzleri uyutuyorum en fazla 5 10 dakika uyuyup uyanıyor asla gece11 den önce uyumuyor ben perişan haldeyim kendisi de uykusuzluktan perişan halde ama yinede uyuyamıyor gazı da olmadığı halde bir yeri de ağrımıyor ağlamıyor çünkü. Bebeklerin beyni uyuyarak gelişir ama bebeğim hiç uyumuyor her türlü uyutma şeklini deniyoruz ama olmuyor. Sadece gece uyumakla gelişir mi ve böyle olanlar var mı hiç çok zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?