- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ucuncusunde yumurta catlamıs olabılır rebgı acılmısAdete 1 hafta kala şu 3 günde yapılan ovulasyon testleri neden 3 gündür böyle koyu??? 2 senedir beklenen bir bebek bu
Ama bu sabahkinde de koyu cizgi var bakın
Bakın bu en son yapılan eşit koyuluktaAma son yaptıklarınız koyu değil ki c kadar koyu olması lazım pozitif olması için resmi ekleyeyim canım Eki Görüntüle 2084381
Cnm bu test cok koyu t cden koyu hemen degerlendırmeye basla gunu gecırme sakınBakın bu en son yapılan eşit koyulukta
3 gündür böyle ama adete de 1 hafta var nasıl oluyor anlamadım evet daha koyuCnm bu test cok koyu t cden koyu hemen degerlendırmeye basla gunu gecırme sakın
Tekrardan sıraya koyup testlerını cekermısın gec yumurtlamıssındır buyuk ıhtımal3 gündür böyle ama adete de 1 hafta var nasıl oluyor anlamadım evet daha koyu
Evet bu pozitif miş dediğim gibi geç yumurtluyorsun ya da ikinci defa yumurtluyorsun canım mutlaka değerlendirinBakın bu en son yapılan eşit koyulukta
Bebis var tesekurlerinşallah bebiş vardır
tebrikler canım ben de denedim çatlatma iğnesinin 5. günü ovu testini hcg hormonu var ya kanımda bakalım nasıl çıkacak diye kabak gibi pozitih çıkmıştı ben de inandım bu na sende kanıtlamış oldun çok sevindim gerçekten sağlıkla al bebişini kucağına :)Ve bu son 3 gün boyunca ovu.testleri ayni koyulukta sanki yumurtlama gunuygunuymus gibi gosterdi Eki Görüntüle 2085219