• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!!!!!!!!!!!!LÜTFEN YARDIMM LİSANS TAMAMLAMA!!!!!!!!!!!!

Loresima01

O benimm Dünyam
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
74
20
28
KIZLAR RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT TEKNİKERLİĞİ OKUYORUM. İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAPSAMINDA ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BÖLÜMÜNE KAYIT YAPTIRMAK İSTİYORDUM HATTA ÖN KAYIT DA YAPTIRMIŞTIM. AMA ARKADAŞIM BANA EĞER AÇIKTAN İŞLETME OKURSAN LİSANSA TAMAMLAMIŞ OLURSUN YANİ 4 YILLIK DİPLOMAN OLUR DEDİİ. YANİ BEN AÇIKTAN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ OKURSAM ÖNLİSANSI LİSANSA TAMAMLAYIP 4 YILLIK DİPLOMA SAHİBİ OLAMIYORMUYUM.. LÜTFEN YARDIMMM :KK43::KK43::KK43:

net bildiğim bir konu var anadolu üni. açık öğretim fakültesinde dgsyle geçiş yapmış gibi işletme iktisat vb bölümlerle 2 yıllıgının üstüne 4 yıllık okuyabiliyorsun ama iş sağlığı ve güvenliği 2 yıllıksa olmaz tabiki.

2 yıllık okurken zaten bide 2 yıllık okuman bişi ifade etmez fazladan bölüm bitirmiş olursun. mezun olduktan sonra açıktan 4 yıllık bir bölüm okursan eğer oluyo o dediğin

net bildiğim bir konu var anadolu üni. açık öğretim fakültesinde dgsyle geçiş yapmış gibi işletme iktisat vb bölümlerle 2 yıllıgının üstüne 4 yıllık okuyabiliyorsun ama iş sağlığı ve güvenliği 2 yıllıksa olmaz tabiki
hımmm, acaba atatürk üniversitesinde de oluyor mu öyle.. Anadolu üniversitesine girebilmek için hem mezun olmam hemde yeniden ygsye girmem lazım galiba ben inşaat bölümünüde açık bölümünüde aynı anda bıtırmek ıstıyorum...

net bildiğim bir konu var anadolu üni. açık öğretim fakültesinde dgsyle geçiş yapmış gibi işletme iktisat vb bölümlerle 2 yıllıgının üstüne 4 yıllık okuyabiliyorsun ama iş sağlığı ve güvenliği 2 yıllıksa olmaz tabiki.

2 yıllık okurken zaten bide 2 yıllık okuman bişi ifade etmez fazladan bölüm bitirmiş olursun. mezun olduktan sonra açıktan 4 yıllık bir bölüm okursan eğer oluyo o dediğin
tesekkür ederiiimmmm gerçekten yardımcı oldunuzz :KK60:

hımmm, acaba atatürk üniversitesinde de oluyor mu öyle.. Anadolu üniversitesine girebilmek için hem mezun olmam hemde yeniden ygsye girmem lazım galiba ben inşaat bölümünüde açık bölümünüde aynı anda bıtırmek ıstıyorum...
Aynı anda hem anadolu açıköğretim hem de erzurum atatürk açıköğretim okuyanlar var,mezun olma gibi bir durum olduğunu zannetmiyorum.

Back