Lutfen yardimm edinnn......

Ya insallah canim((((( ya o kadar istiyorumoi olmasini Allahim hayirlisini nasip etsin(((

Kızlar merhaba. Ben uzun zamandan beri doğum kontrol hapı qlairista kullanıyorum. Geçtiğimiz ay adetime 4 gün varken ilişkim oldu sonrasında tam günümde adet. Bu ay hiç ilişki yaşamadım fakat adetim bir gün gecikti va çok azdı kanamam sadece 1 gün sürdü neredeyse. Bunun üzerine korkup evde gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetimin bu kadar azalma nedeni ilaç mıdır gebelik ile ilgili bir durum olabilir mi?

Hic birliktelik olmamissa yoktur brnce yok eger bi kere bile yapmiwsaniz ihtimal vardir

Y
Evet pıhtı gibiydi.
Az azdı canım bendeki. Sonrasında test yaptım zaten
ya gercektenmi?? Ben okuyorum her kes pihti varsa hamile diyilsi diyorlar bendede bisey yok adet olmadim zaten sadece bi kac damla cook az kahve rengi akinti ve pihti kucuk insallah vardir ya(((( sendede pihti olmus yani

Y

ya gercektenmi?? Ben okuyorum her kes pihti varsa hamile diyilsi diyorlar bendede bisey yok adet olmadim zaten sadece bi kac damla cook az kahve rengi akinti ve pihti kucuk insallah vardir ya(((( sendede pihti olmus yani
Bence artık br eczaneye git ve sonuçla yüzleş canım. :)
İnşallah gönlüne göre hayırlsı olur

Öncelikle biraz sakin olun. İlk denediğiniz Aydan bu kadar strese girmeyin. Hemen ilk Aydan olacak diye bir şey Yok, ayni şekilde olmayacak diye de birşey Yok. Sağlık ocağına da gecikme yaşamadan o kadar sık gitmemiş olsaydınız şimdi rahatlıkla giderdiniz. Eğer bu kadar merak ediyorsanız özel hastanelerde 40 tl civarı bir ücret ile kan testi yapıyorlar. Sonuç 2 saate çıkar. Gidip bir yaptırın.

İnşallah gebesinizdir. Yoksa bu stresle işiniz zor

Canim ben azeriyim yani bakude yasiyorum zaten burda o kadar pahalida deyil sonicuda 15-20dk veriyolar ama umutlanmak istemiyorum ve o negatif sozunu hic duymak istemiyorum(((((((

Canim ben azeriyim yani bakude yasiyorum zaten burda o kadar pahalida deyil sonicuda 15-20dk veriyolar ama umutlanmak istemiyorum ve o negatif sozunu hic duymak istemiyorum(((((((
15-20 dk süpermiş. Olsun canım sen yine de git zaten varsa boşuna üzülmüş oluyorsun. Yoksa da dua edersin rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin diye....
Emin olmadan evde beklemek negatifi görmekten daha yıpratıcı bence. 4,5 senedir evlat Sahibi olmaya çalışan biri olarak söylüyorum.

Dogru soyluyosun ama cikmama ihtimalide varmidir kanda? Daha bugun adet gunum

Adet günün ise az da olsa çıkar... yani 30-40 çıkar belki ama çıkar. Hadi git de baktır. Ben bile merak ettim. :)
Yaaa bize yakin hastane vardi gittim onlar yapmiyolarmis otekine gitmek istemiyorum ya sanki benle alay ediceklermis gibi hiss ediyorum yine test alio eve gidicem bekliycem((

Yaaa bize yakin hastane vardi gittim onlar yapmiyolarmis otekine gitmek istemiyorum ya sanki benle alay ediceklermis gibi hiss ediyorum yine test alio eve gidicem bekliycem((
O zaman testi sabah idrarı ile yap. Bu gece de dua et bol bol.

Allahim hayirliysa versin hayirli deyilse ben sabr edip zamanini beklerim Allah buyuk
Tabiki öyle hayırlısıysa diye dua et. Birde 18 yaşındaymışsın. Daha ilk denemeniz. Yıpratma kendini olur mu? Herşeyin bir zamanı var. Vajinismus varmış atlatmışsın ne güzel Biraz eşinle zaman geçir... sonra zaten hayırlısıyla olur .

Amin canim amin(( ne bileyim ya iste cok heves yaptim((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…