Lutfen yardimm edinnn......

Gunes123450

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
125
24
18
25
Merhaba arkadaslar yeni evliyim ve hamile olmayi cok istiyorum((( bu ay fazla belirtilerim oldu kendimi cok kaptirdim sanki hamileymisim gibi(((( yarin adet gunum ama dun ve bugun kahverengi 1-2damlacik akintim oldu ama hala adet olmadim artik yani kesin hamile diyilimdir oylemi?((((( cok kotuyummm LUTFEN DUSUNCELERINIZI BENIMLE PAYLASIN BUNA IHTIYACIM VAR(((((

Bende anlattığın şekil kahverengi lekelenmeyle hamile olduğumu öğrendim. Hatta adetm başladı dedim sevindim çünkü benimki spiralli olan sürpiz bir bebek...
İnşallah gönlüne göre olur , Yarın idrar testi yap canım belli olur artık.

Yaaa gercektenmi?? Sende nasil oldu canim lutfen anlatsana ben kafayi yiyicem ya artik adet olacagimi dusunuyorum(((((( kahverengi akintiyi gordukten sonra

Sende nasil geldi akinti?((((( hic pihti varmiydi?

Adetin başlangıcı da olabilir bazen adet başlamadan önce kahve akıntı gelir ya. Ama inşallah hamilesindir

tatlım kaç aylık evlisin sakin olmaya çalış kendini böyle yıpratırsan daha iyi olmaz hiçbirşey

ne yaptın ya daha bir aylık evlilisin sakinleş eşine ve yeni hayatına alışmaya çalış..ayrıca kan testiyle çok kolay bi şekilde öğrenebilirsin hamileliğini söylemişler zaten sağlık ocağına koş ve hemen test yaptır.

Bi kac gun daha bekliycem belkide adet olurum(((((((

Bi kac gun daha bekliycem belkide adet olurum(((((((
Ya aslinda 1ay dediyimde şöyle ki 8aydir evliyiz vajimustum ben(( cok sukur atlattim kasim 2den beri basladik 13zaten adet oldum daha sora iste yaptik hep belirtilerm falanda coktu ama bu kahverengi akintiyi gorunce cok kotu oldum((((((((((

Ilk once belkide yerlesme kanamasidir diye heves yaptim ama sonra bi kac tane pihti gorunce artij adet olurum diye dusunuyorum((((((((

Ya iste toparlanamiyorum ama pihti gelmisse artik kesin hamile diyilimdir oylemi?
Valla adet baslangici da olabilir evt.
Ne diyim.bilemedim.

Ben 2 hamilelik yasadim pihti gelip de hamile kalmadim.

Ama belki sen de farkli olur bilemeyiz ki.

Sen en yakin saglik ocagina git hemen icin rahatlasin bence

Kan testi yaptırmışsın çıkmamış geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir bu kadar stresle olacağı varsa da olmaz Cnm bi sakin ol eğer adet olursan ovulasyon günlerini takip et o günlerini degerlendir inşallah vardır da gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…