- 13 Kasım 2017
- 125
- 24
- 18
- 25
- Konu Sahibi Gunes123450
-
Yaaa gercektenmi?? Sende nasil oldu canim lutfen anlatsana ben kafayi yiyicem ya artik adet olacagimi dusunuyorum(((((( kahverengi akintiyi gordukten sonraBende anlattığın şekil kahverengi lekelenmeyle hamile olduğumu öğrendim. Hatta adetm başladı dedim sevindim çünkü benimki spiralli olan sürpiz bir bebek...
İnşallah gönlüne göre olur , Yarın idrar testi yap canım belli olur artık.
Sende nasil geldi akinti?((((( hic pihti varmiydi?Bende anlattığın şekil kahverengi lekelenmeyle hamile olduğumu öğrendim. Hatta adetm başladı dedim sevindim çünkü benimki spiralli olan sürpiz bir bebek...
İnşallah gönlüne göre olur , Yarın idrar testi yap canım belli olur artık.
Adetin başlangıcı da olabilir bazen adet başlamadan önce kahve akıntı gelir ya. Ama inşallah hamilesindirMerhaba arkadaslar yeni evliyim ve hamile olmayi cok istiyorum((( bu ay fazla belirtilerim oldu kendimi cok kaptirdim sanki hamileymisim gibi(((( yarin adet gunum ama dun ve bugun kahverengi 1-2damlacik akintim oldu ama hala adet olmadim artik yani kesin hamile diyilimdir oylemi?((((( cok kotuyummm LUTFEN DUSUNCELERINIZI BENIMLE PAYLASIN BUNA IHTIYACIM VAR(((((
tatlım kaç aylık evlisin sakin olmaya çalış kendini böyle yıpratırsan daha iyi olmaz hiçbirşeyMerhaba arkadaslar yeni evliyim ve hamile olmayi cok istiyorum((( bu ay fazla belirtilerim oldu kendimi cok kaptirdim sanki hamileymisim gibi(((( yarin adet gunum ama dun ve bugun kahverengi 1-2damlacik akintim oldu ama hala adet olmadim artik yani kesin hamile diyilimdir oylemi?((((( cok kotuyummm LUTFEN DUSUNCELERINIZI BENIMLE PAYLASIN BUNA IHTIYACIM VAR(((((
Ben daha bi aydir(( ama olacagina cok umutluydum bu akinti mahv ettibbeni(((((tatlım kaç aylık evlisin sakin olmaya çalış kendini böyle yıpratırsan daha iyi olmaz hiçbirşey
Allah hayrını versin :) hele bir dur bir problemin yoksa olur inşallah :) adet düzensizliğin falan yoksa sıkıntı yoktur inşallah..Ben daha bi aydir(( ama olacagina cok umutluydum bu akinti mahv ettibbeni(((((
Yaa insallah canim benim ama kesin artik hamile diyilim dimi?((((Allah hayrını versin :) hele bir dur bir problemin yoksa olur inşallah :) adet düzensizliğin falan yoksa sıkıntı yoktur inşallah..
belkide hamilesindir bilemeyiz bak ne yap biliyor musun hemen sağlık ocağına git kan ver kesin öğrenirsin sonucuYaa insallah canim benim ama kesin artik hamile diyilim dimi?((((
Yaa artik utaniyorum gitmeyede adetten once o kadar gittimki hepsi negatif((( eger adet olmazsan bi kac gune gidicem((((( idrar test yapiyorum negatif adet olucam qaliba((((((((((((belkide hamilesindir bilemeyiz bak ne yap biliyor musun hemen sağlık ocağına git kan ver kesin öğrenirsin sonucu
Bi kac gun daha bekliycem belkide adet olurum(((((((ne yaptın ya daha bir aylık evlilisin sakinleş eşine ve yeni hayatına alışmaya çalış..ayrıca kan testiyle çok kolay bi şekilde öğrenebilirsin hamileliğini söylemişler zaten sağlık ocağına koş ve hemen test yaptır.
Ya aslinda 1ay dediyimde şöyle ki 8aydir evliyiz vajimustum ben(( cok sukur atlattim kasim 2den beri basladik 13zaten adet oldum daha sora iste yaptik hep belirtilerm falanda coktu ama bu kahverengi akintiyi gorunce cok kotu oldum((((((((((Bi kac gun daha bekliycem belkide adet olurum(((((((
Ilk once belkide yerlesme kanamasidir diye heves yaptim ama sonra bi kac tane pihti gorunce artij adet olurum diye dusunuyorum((((((((ne yaptın ya daha bir aylık evlilisin sakinleş eşine ve yeni hayatına alışmaya çalış..ayrıca kan testiyle çok kolay bi şekilde öğrenebilirsin hamileliğini söylemişler zaten sağlık ocağına koş ve hemen test yaptır.
Ya iste toparlanamiyorum ama pihti gelmisse artik kesin hamile diyilimdir oylemi?Canim bu ne acele?
Sakin ol.biraz.
Cok merak ediyoran kan tahlili yaptir.
Biz ne desek bos sen de biliyorsun.
Valla adet baslangici da olabilir evt.Ya iste toparlanamiyorum ama pihti gelmisse artik kesin hamile diyilimdir oylemi?
Insallah vardir(((((Valla adet baslangici da olabilir evt.
Ne diyim.bilemedim.
Ben 2 hamilelik yasadim pihti gelip de hamile kalmadim.
Ama belki sen de farkli olur bilemeyiz ki.
Sen en yakin saglik ocagina git hemen icin rahatlasin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?