Lütfen Yardımm edin

AAssYA

Bugün Allah rızası için ne yaptın ?
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
168
102
Merhaba arkadaşlar ben iyice kendimi alıkoymaya çalışsamda yapamadım.ovulasyon testi kullandım ve ona göre kendimi ayarladım.adetime tam 10ün kaldı .bi başlık gördüm ovulasyon kiti ile gebelik öğreniliyor diye,,,,,
Bende yaptım yaptığım son test 20.gün olan belli çizgi?

Hamilelik testi betahcg hormonunu ölçüyor, ovulasyon testi lh hormonunu. Lh hamilelikte de artıyor o yüzden çıkabileceğini söylüyorlar. Şu an gebelik testi de yapsan çıkmaz. İnşallah hamilesindir ama gününü beklr bence. Erken olması yüzünden çıkan negatiflere üzülme

Haklısın ama kendimi alıkoyamıyorm. Rüyamda bebekler görüyorum bilinçaltıma kadar girdi,,gebelik testi var ama yapmaya Korktuğum için ovulasyon testiyle gebelik testi yaptım.. Allah'ım ne saçma Cümleler kuruyorum çıldırdım gibi Seninde Bebeğin olucak sanırım sağlıklı sıhhatler alırsın inşallah kucağına

Amin sağol :)

Ben seni çok iyi anlıyorum, insan kafayı yiyor. Bir senem öyle geçti benim sonra tüp yaptık :) o yüzden bana güven, bi hobi bul kendine. Onunla uğraş, rahatla. Bu şekilde stres de bebek olmasını engelliyor ne yazık ki

Ve darısı başına :) çabucak hamile kalırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…