• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardımm!! 6 aylık kızım arada elini vuruyor

Ilgz48

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
9
1
16
33
Selamlar herkese. Kızım kolunu vuruyor bu şekilde yapan var mıdır çocuğu

Son düzenleme:
Elini vurmak derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Bebekler emerken elleriyle de dokunabilirler keşfettikten sonra. Doktora gitmeden önce bahsettiğiniz anın video kaydını almanız doktorun anlaması açısından yardımcı olacaktır.

Evet aldım. Göstereceğim onu da.
Bazen sağ kolunu bazen sol kolunu ben emzirirken bana kendi başına iken kendine vuruyor dr umuza soyledim önemsemedi bir şey yok onda dedi ama benim içimi kemiriyor açıkçası bu durum.

Çocuk bu elini kolunu oynatmış. Her şeyden problem aramayın. Doktora da sormuşsunuz zaten.

Evet aldım. Göstereceğim onu da.
Bazen sağ kolunu bazen sol kolunu ben emzirirken bana kendi başına iken kendine vuruyor dr umuza soyledim önemsemedi bir şey yok onda dedi ama benim içimi kemiriyor açıkçası bu durum.
Nasıl oldu bebeginiz benimde 7 aylık oğlum 2 elini birleştirip ağzına vuruyor çekiyor vuruyor çekiyor

Nasıl oldu bebeginiz benimde 7 aylık oğlum 2 elini birleştirip ağzına vuruyor çekiyor vuruyor çekiyor
Merhaba dokuz aylık oğlum 7 aylıktan beri aynı hareketi yapıyor uykusu geldiğinde daha cok yapıyor bu zamana kadar hic şüphe etmedim siz neden suphelendiniz? Dişleri çıktı mi sizin bebeğinizin benimki hala çıkarmadı bazen ağrısı olduğu icin oyle yaptığını düşünüyordum.

Back