How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lütfen yardımınıza ihtiyacım var

Twityy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
119
6
0
Amasya
Merhaba. Benim bikini bölgemdeki tüylerimde beyazlasmalar oldu. Nedenini bilen varsa bilgi verebilir mı ??

Merhaba. Benim bikini bölgemdeki tüylerimde beyazlasmalar oldu. Nedenini bilen varsa bilgi verebilir mı ??

canım bende bir sitede okumuştum hatta buraya da ayzayım soru cevabı..

Soru: vajinada beyaz kıl

iyi günler doktor bey ben 23 yaşındayım ve bekarım.geçen gün vajinamda beyaz kılların çıktığını farkettim bu bir hastalık habercisi
olabilirmi yada neden kaynaklanıyor olabilir.cevaplarsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler..

Cevap: Merhabalar...Beyaz kılların çıkması br hastalığın belrttis değildr...

tabiki yinede istersen doktora görün derim.. için rahatlar

canım bende bir sitede okumuştum hatta buraya da ayzayım soru cevabı..

Soru: vajinada beyaz kıl

iyi günler doktor bey ben 23 yaşındayım ve bekarım.geçen gün vajinamda beyaz kılların çıktığını farkettim bu bir hastalık habercisi
olabilirmi yada neden kaynaklanıyor olabilir.cevaplarsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler..

Cevap: Merhabalar...Beyaz kılların çıkması br hastalığın belrttis değildr...

tabiki yinede istersen doktora görün derim.. için rahatlar

Benim bı tarafımda çıktı o yüzden korktum canım sol tarafımda 5-6 tane

benimde agda yapmaya basladıktan sonra ilk cıkan tüylerim beyaz cıkıyor uzadıkca ucları beyaz gerisi siyah oluyor..baslarda sasırıyordumda simdi alıstım kötü bişey değildir heralde

benimde agda yapmaya basladıktan sonra ilk cıkan tüylerim beyaz cıkıyor uzadıkca ucları beyaz gerisi siyah oluyor..baslarda sasırıyordumda simdi alıstım kötü bişey değildir heralde

Arkadas aratırmış kötü bir şey değilmiş ama geçmezse rahatlamak için doktora gitmeyi dusunuyorum

Back