Lütfen yardımınıza ihtiyacım var:((((

sessizbayann35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
62
9
1
Merhaba arkadaşlar adet günüm 30 hazirandı şuan 22. Günü birdahaki adetime yaklaşık 6-8 gün var, yumurtlama günüm 11 temmuzda oldu tam zamanında akıntım geldi adet takvimine göre adetim 4 temmuzda bitti 7 temmuzda erkek arkadaşımla sürtünmeyle birlikte olduk fakat vajinama değmedi ama değebileceğinden şüpheliyim. Adetime yaklaşık bir hafta var bugün karnım ağrıdı çamaşır suyu ile test yaptım köpürmedi de. Sizce hamile miyimdir umarım olmam çünkü daha ailemin haberi yok lütfen yardımınıza ihtiyacım var

Çamaşır suyu ile test derken? Daha önce hiç duymadım, cehaletimi bağışlayın.

Ve ayrıca tam birleşme olmamış ki nasıl hamile kalacaksınız?

Canı o testler bir işe yaramıyor. Ayrıca içeri girdiğimhalde bile hamilelik zor iş, dışardan olması mucize gibi olur.
Sana tavsiyem erkek arkadaşın korunsun. Lütfen kendini mağdur etme.

Çamaşır suyuna işeyip ne anlamayı bekliyosun :)
Bu anlattığından da hamile kalınmaz

Adetin kaç gün sürüyor bilmiyorum ama adetin 10.günü risk başlıyor,adetten hemen sonra hamile kalman olanaksız.

Genelde 30 günde bir 4-5 gün sürüyor
5+3=8
Adet periyodundan 14 gün çıkart 30-14=16.gün yumurtlama günün.
11-16.günler arası riskli günlerin.
Sen 8.gün birlikte olmuşsun kafana takma.
Ben prezervatifsiz adetten 1-2 gün sonra geri çekilmeyle ilişkiye girdiğimde bile hamile kalmamıştım.
Seninki çok uç bir ihtimal.
Birşey yazadaksan özelden yazabilirsin burda boş yere dalga geçtirtme kendinle.

Çok iyi anlayışlı bir insansınız Allah ne isterseniz sizi yarın onunla uyandırsın teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…