• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcıı olunnn gebemiyim

Yenigelinn61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
42
18
38
29
Selamünaleyküm bayanlar ❤️10 aydır evliyim 9 aydır bebek için uğraşıyoruz
Over kistliymişim bunu evlendikten sonra öğrendim dr bir yıl bekleyin dedi
Adetim hep düzenlidir
Geçen ay 3 gün gecikti ve tuhaf idi kanamam
İlk gün yoğun ki normal bende 2. ve3. gece tık yok yani normalde ilk 3 gün çok yoğun olur kanamam ama busefer ki öyle değildi işte anlam veremedim normaldede olduğu gibi 6 gün sürdü adetim bu ayın 10. Da bitti ve o zamandan beri karnımda kasıklarımda ağrı var yatakta dönerken bile sürekli olan birşey değil ama var yani hiçte olmazdım adetim biteli daha 2 hafta olacak işte ilk zamanlar adet ağrıları gibiydi sonra işte kasıklarıma rahmime vurdu ha ve karin agrisindan pek bir belirtim yok
Acaba hamiş olabilirmiyim test yapmaya da korkuyorum eczaneye gidemez oldum artık heveslenmek istemiyorum ama işte
Yeni üye oldum sırf bu soruyu sormak için hatam varsa af edin hayirli geceler ❤️

Birincisi hamiş değil, hamile.
İkincisi de ben gebe olduğunuzu düşünmedim bu belirtilerden ama üçüncü olarak da gidin test alın neden korkuyorsunuz? Ben 5 yıl bekledim.

Merhaba canim hoşgeldin. Evlendikten sonra ve bebek dusundukten sonra evet bazi aylar bu sekilde adet kanamalari yasanabiliyor. Benim saşmayan adetlerim şaşmiş degisik degisik sekillere burunmustu :) bir test yapmani oneririm cunku stres kotu birsey hormonlrini da etkiler. Hem emin olursn insallah pozitif cikar

Merhaba canim hoşgeldin. Evlendikten sonra ve bebek dusundukten sonra evet bazi aylar bu sekilde adet kanamalari yasanabiliyor. Benim saşmayan adetlerim şaşmiş degisik degisik sekillere burunmustu :) bir test yapmani oneririm cunku stres kotu birsey hormonlrini da etkiler. Hem emin olursn insallah pozitif cikar
Çok teşekkür ediyorum inşallah :)

Back