Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aylık bebek birde hangi ilacı verdi doktor . Oğlum sidefer kullanıyor çok memnunuz Demir’i 45Bebegimin demiri baya düşük hiç yokmuş doktor ilaç verdi şurup günde iki kere 2 ay kullanip gelin dedi ama bebegim icmek istemiyor icince kusuyor ne yapmaliyim bunu yasayan varmi
Serro sanol b verdi 11 aylik bebegimKaç aylık bebek birde hangi ilacı verdi doktor . Oğlum sidefer kullanıyor çok memnunuz Demir’i 45
Aynen artik hafta sonu araya giriyor bugünde gidemeyiz haftaya artik kaldi doktor . Yani demir hiç yokmus eşim sonuç almaya gitti baya kötüymüş zaten rengi falan soluk bayaIctigi boşa gidiyor o zaman doktoru arasaniz belki ilacini degistirir daha rahat icer kuzucuk. Cunku ilactan ilaca fark ediyor.
Bundan önce ne kullandınız acaba ? Bu kadar düştüğü için o ilacı vermiş zatenSerro sanol b verdi 11 aylik bebegim
Saglik ocagi vermisti onu hiç kullanmadim daha önce hiç kullanmadim yaniBundan önce ne kullandınız acaba ? Bu kadar düştüğü için o ilacı vermiş zatendoktorla görüşseniz başka ilaç verir belki
Yani onu vermeye calisayim ama onla duzelirmi hiç bilmiyorum yaPekmez verin 1 kasik zarari olmaz en azindan.
Hmm bilemedim evde keciboynuzu bekmwzide var icerse veririm tabi . Siz onunla beraber ilacta kullandiniz mi acaba yoksa işe yaramış olabilir aynenKeçiboynuzu özü işe yarar mı acaba ? Oğluma hep veriyorum şubatta 25 miş demiş 2 gün önce yine bakıldı 45. İşe yaramış olabilir mi acaba diye düşünüyorum
Yanlış anlamayın ama neden kullanmadınız ki durduk yere verilmiyor ki onlar . Sağlık ocağının verdiği zaten sorunlu siz özel para ile alıp vermeniz lazımdıSaglik ocagi vermisti onu hiç kullanmadim daha önce hiç kullanmadim yani![]()
Ben 4. Aydan beri sidefer kullanıyorum hiç düşmedi öyle birde dediğim gibi keçiboynuzu özü veriyorum her sabah değerleri şuan süper hatta az yemek yiyor olmasına rağmenHmm bilemedim evde keciboynuzu bekmwzide var icerse veririm tabi . Siz onunla beraber ilacta kullandiniz mi acaba yoksa işe yaramış olabilir aynen
Yok yanlış anlamam ya bende kendime kiziyorumYanlış anlamayın ama neden kullanmadınız ki durduk yere verilmiyor ki onlar . Sağlık ocağının verdiği zaten sorunlu siz özel para ile alıp vermeniz lazımdı
Ben 4. Aydan beri sidefer kullanıyorum hiç düşmedi öyle birde dediğim gibi keçiboynuzu özü veriyorum her sabah değerleri şuan süper hatta az yemek yiyor olmasına rağmen
Bu değerlerle zaten öyle yemez durmaz uyumaz halsiz olur birdeYok yanlış anlamam ya bende kendime kiziyorumkimse ver demedi hani başka soylemedi saglik ocaginin verdiginide denemistim sevmemisti sonra vermemistim birdaha benimde istahsiz yemez uyumaz durmaz
Gidiyorduk baslarda bi kaç sefer gittik ama sadece saglik ocagin verdikleri i kullanin demislerdi kimse bakmadi degerlerine ilkkez bakti bi doktir verdi iste ida baya kötüymüş deegerlerBu değerlerle zaten öyle yemez durmaz uyumaz halsiz olur birdeHiç kontrole götürmedin mi çocuk doktorunun bunu vermemesine inanamıyorum şuan
![]()
Çok şaşırdım gerçekten geçmiş olsunGidiyorduk baslarda bi kaç sefer gittik ama sadece saglik ocagin verdikleri i kullanin demislerdi kimse bakmadi degerlerine ilkkez bakti bi doktir verdi iste ida baya kötüymüş deegerler