Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mrsteacherrr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
39
3
6
29
Doktor yumurta tembelliği var demişti ilaçsız yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatlamıyordu.
klomen kullandım ama yumurta takibi cok iyi yapılamadı sonra doktor değişikliği yaptım ve menegon iğne kullandım çatlatma iğnesiyle yumurtam çatladı ama hamilelik olmuşmadı sonraki ay yine denedık fakat 12mm de kaldı yumurtalarım iptal ettik şimdi doktoru bıraktım 1’5 yıllık evliyim clife macun aldım onu deneyeceğim benım gibi olup hamile kalan varmı ??

bendede pco etkisiyle yumurta tembelliği var 2 gebeliğimde klomenle oldu. İkicinsinde klomenin yanına ekstra olarak yumurta gelişimine yardımcı Fostimon iğne verdi doktorum. Tekrar doktora giderseniz sorun isterseniz

Ben klomeni tek kullanmıştım. İğneye geçtiğimde menegon kullandım günde 2 doz , peki yumurtanız en fazla kaç mm olmuştu

Ben klomeni tek kullanmıştım. İğneye geçtiğimde menegon kullandım günde 2 doz , peki yumurtanız en fazla kaç mm olmuştu
ilk gebeliğimde bilmiyorum kontrollerde büyümemişti o ay için vazgeçmiştik ama geç büyüyüp çatlamış geç döllenme oldu. İkincisinde 1 tane 20mm 1tane 16mm olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…