• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olurmusunuz

merve1305

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
39
3
1
25
20 yaşında genç bir kızım adet olmama bir hafta kala erkek arkadaşımla birlikte oldum fakat tam anlamıyla bir ilişki yaşanmadı sadece ucu girdi vajinanın alt tarafında sürtünmeden dolayı bir yırtık oluştu çok az bir yada iki damla kan geldi kızlığım bozulmuşmudur ve ayriyeten erkek arkadaşım içime boşalmadığını söyledi hamile kalmaktan korkuyorum geçmişimde intihar girişimlerim oldu ve şuan o psikolojideyim sizce ne yapmalıyım

Kızlıgın bozulmustur buyuk ıhtımalle başı girdiyse .
Öyle çok derinlerde değil zar ..

İlkşkiden 10 gün sonra bile alınır yaz google amcaya al eczaneden, ahhh yavrular ya hiçbişeyi bilmeden ne diye bu yollara girersiniz şu beş para etmeyen heriflerle.

Ertesi günü hapı al birde hamilelikle derde girmesin başın. Zara gelince dr daha iyi bilir bozulmuş ola bilir kanadıysa

Tamam alıcam gerçekten çok sağolun hayatta yapmam dediğim bişi yaptım kuzenim böyle olmuştu ve hamile kalmıştı çok büyük konuştum galiba çok pişmanım

Böyle konu acanlarin tümüne sizinde vasıtanizla söylüyorum buradan çok iğrenç gözüküyorsunuz cidden :kusmuk:

Back