- 25 Mart 2015
- 202
- 107
- 32
-
- Konu Sahibi kardelen2357
Biz 18 aylik evliyiz 13 aydir bebek istiyoruz ne esimde nede bende bir problem olmadigini söylüyor gittigimiz doktorlar gebeliğe engel bir durum yokmus peki ben neden gebe kalamiyorumLütfen yardımcı olurmusunuz sebepsizsöylüyor ilite
Br
Biz 18 aylik evliyiz 13 aydir bebek istiyoruz ne esimde nede bende bir problem olmadigini söylüyor gittigimiz doktorlar gebeliğe engel bir durum yokmus peki ben neden gebe kalamiyorum
rahmınızde miyom olabılır bence doktorunuzu degıstırın ve sabredın ALLAH tez zamanda sıze de nasıp etsın ınsBr
Biz 18 aylik evliyiz 13 aydir bebek istiyoruz ne esimde nede bende bir problem olmadigini söylüyor gittigimiz doktorlar gebeliğe engel bir durum yokmus peki ben neden gebe kalamiyorum
Br
4 farklı şehirde 15 ayri doktora gittim 2 ayda bir 3.gun hormon testimi yaptiriyorum ama sorun yok acele ediyosun diyorlarrahmınızde miyom olabılır bence doktorunuzu degıstırın ve sabredın ALLAH tez zamanda sıze de nasıp etsın ıns
Yaptim canim ya oda normal ciktiCnm benim senin rahmin bebeqi kabul etmio olabilir gecen yaptirdiqin beta hcg 8.3 cikmisti kendiliginden dustu yada miyom adetin 21.gnu testini yaptin mi
hımm cnm bılemıorum kı ama tutunuyo sonradan dusuyo kımyasal gebelıkte olabılırY
Yaptim canim ya oda normal cikti
Merhabalar :Br