İlköğretim Yorum ve Soruları lütfen yardımcı olurmusunuz düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim 1.sınıf okul prob

dilek4181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2007
5
0
ii geceler herkeze benim oğlum1.sınıfa gidiyor ve şuan hala okumayı çözemedi çok üstüne düşsemde okumak istemiyor yalnız şu var sınıfta tahtaya yazılanlarıda yazmıyormuş okula her gittiğimde şikayet alıyorum okulun rehberlik öğretmeniyle görüştürdük oğlumu ama hala bir çözüm yok zaman diyorum olmuyor üstüne düşüyorum olmuyor hece çalıştırıyorum harfleri katamıyor artık ne yapıcam bilmiyorum... yalnız problemimiz tek bu değil sınıfta oğlum istenmiyor veliler ve çocuklar tarafından tabi çocuklar bunu düşünemez onlar velilerin ağızlarıyla konuşuyorlar hiçbir çocuk istemiyor yanında oturmasını oğlumun ve öğretmende sıra sıra dolaştırıyor oğlumu sabit sırası yok şuan en arkada oturuyor umursanmıyor sanırım öğretmene pasif kalıyorum çünkü bir öğretmenin 1 öğrenciyi 38 çocuğa sevdirmesi kabullendirmesi gerek ama öğretmen de hata sesimi çıkarmıyorum yalnız ne yapmam konusunda hala tereddütteyim millieğitime kadar gitmeyi düşünüyorum oğlumu sınıftan atılmasını istiyorlar sanırım bu psikolojiylede oğlum ders yapmak istemiyor evdede aynı zorla ders yaptırıyorum ya eninde sonunda ite kaka öğrenicek yada 1.sınıfı yeniden okutturucam öğretmenine bırakın sınıfta dicem en azından sorumsuz bir öğretmendende kurtarmış olurum çocuğumu bana yardım ederseniz teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

panikyapmayın .adımlarınızı sakin ve emin atın.sınıf öğretmenlerinde görüntülü harf cd leri oluyorgörsel yönden öğretici onları kullanın .
bence çok ödül verin .kitapları birlikte okuyun.sınıf öğretmenlerinden bilgi alın.durumunuz iyiyse özel sınıf öğretmeni tutun yarıyılı iyi değerlendirin.

teşekkür ederim nihani hanım görüntülü harf cdmiz var fakat onu çok sevmiyor elimden geldiğince eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum ders çalışmayı ama olmuyor. yinede kitapları okuyoruz evet beraber.bir öğretmen yardımcı olucak sanırım bize bu konuda kendi öğretmeni çok üstünde durmuyor. inşallah düzelir ve ben panik yapmaya devam etmem teşekkür ederim size ayrıca

kitapçıları gezin harf öğreniyorum kitapçıkları var inceleyin beğenirseniz alın
diğer kaynaklara da bakın
bilg,sayara düşkünse kırtasiyelerde 80tl dizüstü var oyuncak gibi kelime falan oluşturuyor heralde . belki işe yarar incele .zorlama kitaptan nefret etmesin az yazılı az sayfalı al okuma kitaplarını kolay gele:sm_cool:

sonunda oğlum okuyor ama sorunumuz bu sefer dikte çalışmasında okumayı aştıysa onuda aşıcak benim paşam yazılılarından hep sıfır almış öğretmenimizin demesi kelimeleri serbest konuşurken yazamıyor karnesi bildiğiniz berbat karneyi alır almaz notlarına baktı ve ağlamaya başladı sanırım başarısızlığının farkına vardı tatil boyunca çalışıcaz ikimiz bu ara nihani hanım teşekkür ederim size yeniden ilginiz için...birde şu sınıfta istenmemesini nasıl çözücem bilmiyorum artık öğretmenle muhatap olmak istemiyorum çünkü

Canim çok üzüldüm böyle üzülmenize
ben de öğretmenim bir öğrencinin bütün sınıf tarafından istenmediğini hiç görmedim ki ne yaramaz çocuklar olmalarına rağmen,
ya bir yalnış anlama vardır, ya da geçici bir durumdur. Bir de bazı çocuklar sonradan açılıe ,belki sizinki de öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…