Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meraba arkadaslar.ben balayı için hangisini tercih etmeliyim.daha önceden giden birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum.( Paloma Grida Village, Limark Atlantis, Barut Hotels Hemera, Barut Hotels Arum )hihoyyyt
Barut otele giden tandıklarım olmuştu çok memnun kalmışlar.Barut otellerin hepsinin çok iyi olduğunu duymuştum. Ama ben cornelia deluxe yada calista luxury oteli tercih etmeyi düşünüyorum. Balayı için çok iyiymiş
gridaya yillar once ilk acildigi sene gitmistik acayip memnun kalmistik cok cok guzel bir oteldir hala aklimdadir yani hizmet olarak degismistir belki yillar icerisinde ama odalar 2 katli villa tipi yapilarda filan cok cok hostu
Bence kalabalık otelleri tercih etmeyin, zaten bol bol beraber vakit geçirmek isteyeceksiniz o yüzden animasyonlar, spor tesisleri, v.s. bunlara çok önem verme derim ben :)