- 9 Haziran 2018
- 543
- 297
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah şu an elim ayağım titriyorPozitif duruyorr
Kan verin netleştirin pozitif görünüyor şu anMerhaba bat 4 gün evvel 3 gündür kahve akıntı geliyor dayanamadım sabaha kadar şimdi hızlı test yaptım ilk 1 dk çıkan bakın lütfen
Kahverengi akıntı geliyor ondan korkuyorumKan verin netleştirin pozitif görünüyor şu an
İnşallah sağlıkla ilerler siz kan vererek takipte olun çok yormayın kendinizi bu süreçteKahverengi akıntı geliyor ondan korkuyorum
İnşallah sabaha kadar dayanıp tekrar yapacağım sonra hastaneye gideceğim inşallahİnşallah sağlıkla ilerler siz kan vererek takipte olun çok yormayın kendinizi bu süreçte
İnşallah inşallah 8 yıllık hasretim sebepsiz infertilite rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlaKahverengi akıntı gebelikte normal deniyo aşırı knama olursa sknti hamilesiniz siz
İnşallah inşallah 8 yıllık hasretim sebepsiz infertilite rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle oKahverengi akıntı gebelikte normal deniyo aşırı knama olursa sknti hamilesiniz siz
maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sende olduğumu başta kahverengi akıntı falanBenim şuan 6 haftaliya giriyor canım
Oldu çok azıcık ama kötü birşey değil oİnşallah inşallah 8 yıllık hasretim sebepsiz infertilite rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle o
maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sende olduğumu başta kahverengi akıntı falan
Kan verdin mi hamile duruyosun kahverengi leke de yerleşme kanaması olabilir umarım rabbim tez zamanda nasıp ederMerhaba bat 4 gün evvel 3 gündür kahve akıntı geliyor dayanamadım sabaha kadar şimdi hızlı test yaptım ilk 1 dk çıkan bakın lütfen