• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Lütfen yardımcı olur musunuz?

Bukalemuun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
3
3
1
28
Arkadaslar merhaba.2 yıldır evliyim ve esimle çocuk yapmaya karar verdik
Geçen sene denedik ama olmadı.Doktora gittiğimizde eşimde problem çıktı; sperm sayıları çok düşüktü.Doktor bize normal yollarla çocuğumuzun olmayacağını soyledi.Bizde tedaviye başlamadık, seneye başlarız dedik.Geçen gün eşim tedavi için doktora gitti fakat doktor biraz olumsuz konuştu,bizi direk tup bebeğe yönlendirdi.Eşimin sperm üreten organı gelişmemiş ve bu sebepten sperm sayıları çok az çıktı.Doktor hormon testi istedi belki hormonu bozukluģu olabilir dedi.Eger öyle bir durumda varsa ilaçla ya da ameliyatla düzeltilir dedi.Ama doktor zaman kaybetmeden direk tüp bebeğe git dedi.Şimdi hormon testi için gün almamız ve Tüp bebeğe başvurmamız gerekiyör. Ama hormon testi için bir türlü randevu alamadık sıra çok.Zeynep Kamile yönlendirdi doktor.Zeynep kamilde tüp bebek başvurusu nasıl oluyor,napmamız gerekiyor? Para alınıyor mu ya da bu tüp bebek sürecinde nasıl ilerliyor? Bilen varsa bana yol gösterip yardımcı olursa çok sevinirim.Kaç gündür kafama çok taktım cunku bu konularda hiçbir bilgiye sahur değilim bu da beni endişelendiriyor ..yorumlarınız bekliyorum..

bizde 1.5 yıllık evliyiz hiç korunmadık bebek istediğimiz için. ben ve eşim muayine olduk bende bişey çıkmadı ama eşimde sperm sayısı yok denecek kadar az. 3 farklı hastanede test yapıldı ve 3 doktorda tup bebek dedi. tüp bebek için uzun süre beklmek istemiyoruz ve bir tanıdığımız ankarada zekai tahir burak araştırma hastanesini önerdi. oraya gidicez cuma günü. araştırma hastaneleri de daha uygun fiyata yapıyor arkadaş çok memnun nisan da başlamış 9 ay oldu hala transfer yapılamadı. bence biran önce başlayın

Back