lütfen yardimci olur musunuz

qizemLiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
6
0
29
1 yillik ewliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz esimde varikosel vardi tedavi oldu ve suan ilesti 28 gunde bir adet oluyordum duzenliydi adetm gecen ay 17 gun erken oldum 5 gun surdu bitti buayda olmadim hala 1 ay 2 iki gundur adet olmadim test yaptim 2 cizgi cok silikti gunese tuttugum zaman gordum sizce bebis olabilirmi yardimci olursaniz cok sewinirim

Tatlım en iyisi kan testi yaptırman. Kesin sonuç onda çıkıyo. İnşaAllah hamilesindir :)

aninda cikmissa vardir ama testin kurudugundagozuktuse o buharlasma cizgisi basima geldi biliyorum anainda ciktisa bebisdir gonlundeki olur insallah

Benimde ilk çıkmamış tı silik ti hep ama 2 gün ara ile yaptım her defasında biraz daha belirdi çok şükür kan testinde de pozitif çıktı

Ewet en dogruru kan testi ama korkuyorum ya yoksa diye hala ol adim 6 gunum bugun cumartesi yaptigim test silikti ertesi gun yaptigimda hic birsey yokktu bosuna umitleniyorum heralde ;(

Insallah cok istiyorum esimde oyle ama berkide diyorum ki gecen ay erken oldum diye simdi olmuyorum normal adet gunum her ayn 26 siydi berki ozaman olurum oyle bisey olabilirmi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…