• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz?

whovian_tardis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
3
0
1
29
Öncelikle belirtmem gereken şey; yedinci sınıfa gidiyor olmam. Biliyorum, bunun burada ne işi var diye düşünüyorsunuz ama lütfen bana yardım edin.
Bende akıl almayacak şekilde tüy/kıl problemi var. Vücudumda her bölgede. Yüzümde tüy olmayan yer kalmadı. Favorilerim kapkara neredeyse! Ve gittikçe çoğalıyorlar sanki. Artık dışarıya arkadaşlarımla çıkamıyorum. Özgüven deseniz zaten sıfır. Okulun bahçesinde bile gezemiyorum. Bütün tenefüs boyunca sıramda boş boş tahtaya bakıyorum resmen. Artık gerçekten jileti alıp temizleyesim var. Anneme derdimi kaç kez anlatmaya çalıştım. Hiç umrunda değil,her seferinde geçiştiriyor. İnternette ve burada tonlarca konu okudum. Nane kürünü denemek istedim. Hatta annem de nane kürünü önerdi.(annem doktora götürmek istemiyor) Sonra erken menapoz yaptığını öğrendim. Sizden ricam; bana bir abla olarak bir şeyler önermeniz. Psikolojik olarak çok kötüyüm.
Çevremde ki diğer kızlara bakıyorum. Hepsi gerçekten çok güzel. Ve benim bu problemim her şeyimi etkiliyor.

Son düzenleme:
Öncelikle belirtmem gereken şey; yedinci sınıfa gidiyor olmam. Biliyorum, bunun burada ne işi var diye düşünüyorsunuz ama lütfen bana yardım edin.
Bende akıl almayacak şekilde tüy/kıl problemi var. Vücudumda her bölgede. Yüzümde tüy olmayan yer kalmadı. Favorilerim kapkara neredeyse! Ve gittikçe çoğalıyorlar sanki. Artık dışarıya arkadaşlarımla çıkamıyorum. Özgüven deseniz zaten sıfır. Okulun bahçesinde bile gezemiyorum. Bütün tenefüs boyunca sıramda boş boş tahtaya bakıyorum resmen. Artık gerçekten jileti alıp temizleyesim var. Anneme derdimi kaç kez anlatmaya çalıştım. Hiç umrunda değil,her seferinde geçiştiriyor. İnternette ve burada tonlarca konu okudum. Nane kürünü denemek istedim. Hatta annem de nane kürünü önerdi.(annem doktora götürmek istemiyor) Sonra erken menapoz yaptığını öğrendim. Sizden ricam; bana bir abla olarak bir şeyler önermeniz. Psikolojik olarak çok kötüyüm.
Çevremde ki diğer kızlara bakıyorum. Hepsi gerçekten çok güzel. Ve benim bu problemim her şeyimi etkiliyor.

tatlım bi kadın doğum uzmanına gidip hormon testi yaptırabilirsin , genelde Polikistik Over (PKO) sonucunda tüy sorunu olabilir , annene bunu güzellikle anlat ,seni bi uzmana götürsün canım ;) ;)

tatlım bi kadın doğum uzmanına gidip hormon testi yaptırabilirsin , genelde Polikistik Over (PKO) sonucunda tüy sorunu olabilir , annene bunu güzellikle anlat ,seni bi uzmana götürsün canım :KK66: :KK66:

ikna etmeye devam edeceğim, ama PKO olduğunu da düşünmüyorum. Çok teşekkür ederim...

ikna etmeye devam edeceğim, ama PKO olduğunu da düşünmüyorum. Çok teşekkür ederim...

pko farklı şekillerde görülebilir tatlım , kıl tüy probleminden yeğenim de gitti kadım doğumcuya ,hormanal bozukluktan dolayı pko teşhisi konuldu . bende de var pko ama bana kilo fazlası yapıyor , tüy olarak sapsarıyım ,neredeyse hiç sorunum yok ;)

pko farklı şekillerde görülebilir tatlım , kıl tüy probleminden yeğenim de gitti kadım doğumcuya ,hormanal bozukluktan dolayı pko teşhisi konuldu . bende de var pko ama bana kilo fazlası yapıyor , tüy olarak sapsarıyım ,neredeyse hiç sorunum yok :KK66:

ablacım peki bir şey sorabilir miyim? Yeğeninde ilaç vs. fayda ettimi? Yani tüylerde azalma var mı?

Back