• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen yardimci olur musunuz?

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
296
42
İstanbul
Herkese merhaba.. Benim adetin gecen ay cok az geldi.. Bu ayda doktora gittim ulturasonla bakti ve farlurtal verdi.. Ya ben gebe olmaktan korkuyorum o gun doktora gittim ve cekindigim icin hamilelik testi yaptiramadim.. Cok dusuk bi ihtimalde olsa boyle bir ihtimal var.. Ayrica o gun doktor bu ay adet kanaman cok gelecek dedi bunu nerden anlamis olabilir? Ilaci bitinceye kadar kullanim mi? Gebe olma olasiligim var mi? Arkadaslar bu konularda cok bilgim yok yardimci olursaniz cok sevinirim..

canım bende seninle aynı şeyleri yaşadım geçen ay adetim 15 gün gecikti.kan tahlili yapıldı,ultrasonla baktı gebelik yok yada yeni oluşmuş dedi.o ilaçtan bana da yazdı hamileysen bebeği besler değilsen adetin normalinden fazla olucak dedi.ilaca başladığım gece adet gördüm.kontrole gittim korkulacak bişey yok iltihabın var ondan böyle olmuşsun dedi.bebek olsaydı et parçası falan düşer öyle kolay değil.senin için rahat etsin.doktoruna güven.

Dr a güvenilecek bi durum yok ortada.. Dr un gebelik ihtimalinden haberi yok anladığım kadarıyla... bir de bu hap bebeği besler mi hiç adet söktürücü bu hap.. ben de kullandım.. şimdi baktım içinde özellikle gebeliğin ilk 4 ayında ve düşük tehditlerinde kullanılmamalıdır diyo... bazen dr lar da bi tuhaf oluyo yaa...

azra33 gebelik şüphen varsa en azından git bi eczaneden idrar testi al yap... stresten de olabilir bunlar ama en azından sonrasında tamir edilemez hatalar yaşamazsın...

Back