• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz

karadas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
4
0
1
24
Adetim 3 gün geçikti bu gün 4 günüm normalde ayın 9 unda olmam lazımdı ama hala olmadım geçen ay da 12 sinde olmuştum her hangi bir hamilelik belirtim yok test yapmaya korkuyorum ya cıkmaz sa diye Bi ara yine geçirmem olmuştu tam test yaptım 5 dk sonra hasta oldum ya yine aynısı olursa diye korkuyorum daha önce başına gelen oldu mu böyle hafif bir kassığımda ağrı var gibi

Bunun en iyi sonucu test yapmaktır biliyorum insan korkuyor, resmen ben test yaparken kalbim ağzımda hissediyordum adetlerin düzenli mi eğer normalde gecikme yaşamıyorsan tabiki ihtimal var şuan yapsan çıkar

Bunun en iyi sonucu test yapmaktır biliyorum insan korkuyor, resmen ben test yaparken kalbim ağzımda hissediyordum adetlerin düzenli mi eğer normalde gecikme yaşamıyorsan tabiki ihtimal var şuan yapsan çıkar
Normalde 2 gün falan oluyordu yada gününde oluyordum bir kere daha böyle 4 gün geçirmem olmuştu ama diğer ay adet günüm gelmeden olmuştum bu sever diğer ay adet günüm bu gün ama hala olmadım korkuyorum da test yapmaya hafif bir ağrım var gibi olurum diye de korkuyorum çok karışık bir duygu içerisindeyim şuan

Normalde 2 gün falan oluyordu yada gününde oluyordum bir kere daha böyle 4 gün geçirmem olmuştu ama diğer ay adet günüm gelmeden olmuştum bu sever diğer ay adet günüm bu gün ama hala olmadım korkuyorum da test yapmaya hafif bir ağrım var gibi olurum diye de korkuyorum çok karışık bir duygu içerisindeyim şuan
Akıntı var mı peki? aslında âdet belirtisiyle gebelik belirtisi hemen hemen aynı ne zaman yumurtlaladınığınızı biliyorsanız hesaplayın belki vardır

Her hangi bir hamilelik belirtim yok bu normal mi hiç hamile kalmadım

Back