Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüslerim de hassayiet de var ve takvim ugulmasina göre adetime 10 gün varYani şu an yok ama bilemeyiz olabilir de, erken vermişsiniz 4.günden neden kan verdiniz ki
Kizlar bilgisi olan yokmu yada buns benzer biseyler yasayanlarKizlar beta hcg değerim iki gün önce 0.4 du bugün kasık agrisi ile Dr gittim ve değerim 1.4 gebelik var mıdır yumurtlama dan 6.gun bugün yardımcı olursanız çok sevinirim
Benimde adetime 7 gun kala falandi sanırım 1.6 cikmisti ama regl gununde reglim oldu. 1.6 da olsa 2.5 da olsa negatif oluyor.. ben burda 3 olup negatif diyenleri de gördüm adet gunun gelmeden bisey belli olmaz malesefKizlar beta hcg değerim iki gün önce 0.4 du bugün kasık agrisi ile Dr gittim ve değerim 1.4 gebelik var mıdır yumurtlama dan 6.gun bugün yardımcı olursanız çok sevinirim
Benmde regl 4 gün kala 2.4 2 gün kala 14.5 olmuştu ama beklemeden bilemeyiz umarım vardırKizlar bilgisi olan yokmu yada buns benzer biseyler yasayanlar
Benmde regl 4 gün kala 2.4 2 gün kala 14.5 olmuştu ama beklemeden bilemeyiz umarım vardır
Çok erken vermişsiniz daha döllenme bile gerçekleşmemiştir o zaman aralığındaKizlar bilgisi olan yokmu yada buns benzer biseyler yasayanlar
Üç dört gün sonra gekrarliycam Dr öyle yapmamı söyle diÇok erken vermişsiniz daha döllenme bile gerçekleşmemiştir o zaman aralığında
Cuma 14.5 du dün 55 çıktı cuma tekrar vericem.Umarim 14.5 düzenli şekilde yukselmye devam etti demi sonradan
Üç dört gün sonra gekrarliycam Dr öyle yapmamı söyle di
Cnm kan verdin mi en son durum neCuma 14.5 du dün 55 çıktı cuma tekrar vericem.
Cuma tekrar vericemCnm kan verdin mi en son durum ne
Bende cuma vericem baklm o zaman belli olur herhalde yükselme varsa o iş tamam dirCuma tekrar vericem
Bende cuma vericem baklm o zaman belli olur herhalde yükselme varsa o iş tamam dir
İnslhhİnşallah
Naptınız test sonucunuz ne çıktı bende verdim bugün kan benim değerim 0.6 çıktıCuma 14.5 du dün 55 çıktı cuma tekrar vericem.
Hayırlısı canm. 208 çıktıNaptınız test sonucunuz ne çıktı bende verdim bugün kan benim değerim 0.6 çıktı