Lütfen yardımcı olur musunuz?

medine20

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
239
68
21
Merhaba benim troid değerim düşüktü 7 aydır ilaç kullanıyorum adetim 11gün gecikti geçen cuma doktora gittim doktor ultrason yaptı bişey yoktu sonra kan testi yaptırdı pazartesi sonuç için gittim o da negatif çıktı doktor adet sökücü yazdı 3gündür kullanıyordum bu gün kullanmadım içimde bir şüphe var 3 ay düzenli adet görüyordum bu ay düzensizlerşti doktor süt hormonun troidin ve diğer herşeyin çok iyi hiç bir sorunun yok dedi neden bu kadar gecikti stres falan desem o da bu kadar uzun bir süre gecikmesine sebeb olmaz bence

Benim stresten 1 ay geciktiği oldu, olabiliyor yani, yinede süpheniz varsa tekrar kan verin

Benim stresten 1 ay geciktiği oldu, olabiliyor yani, yinede süpheniz varsa tekrar kan verin
Benimde oldu olası hep düzensizdi ilaç kullandığım için 3aydır düzene girmişti ve stres hep var bende hamilemiyim diyilmiyim diye evlendiğimden beri ama düzene girdikten sonra bir anda tekrar düzensiz olması benim içime bir şüphe düşürdü acaba gec döllenme falan ola bilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…