Lütfen yardımcı olur musunuz?

Bağırsak ve mesane biyopsi temiz. Memedeki Fibroadenom için biyopsi yapilacak bu hafta. Omurilikteki yapılmadı ilaçlı Mr çektir dedi dr. Yumurtalık ve böbrekteki kistler bugün belli kadın doğum uzmanı görmedi daha.

Bahsettiğiniz sendrom ne acaba? Bir de ben candida mantarını okudum evde tükürük testi yaptım var görülüyor alakası var mı bilmiyorum.

Allah acil şifalar versin. Keşke elimizden bir şey gelebilse..

geçmiş olsun aynı durumlar bende ama vğcut kisti üretşyoda yokda ediyo böbreğimdekiler yok oldu başımda beyne yakın dedi dr o ne durumda bilmiyorum memelerimdekiler kocaman oldu ameliyat şart yani iyi huyluysa korkma ihmalde etme ara ara kontrol şart

Sağolun size de geçmiş olsun hangi bölüme muayene oldunuz tanı icin neden oluyormuş ne dedi dr size

Sağolun size de geçmiş olsun hangi bölüme muayene oldunuz tanı icin neden oluyormuş ne dedi dr size
bende şikayetlerden bölümün doktorlarına gittim ayrı ayrı ama ailede meme kanseri olduğu için memelerimi 6 ayda muhakkak kontrol yaptırıyorum vücut üretiyo senin elinde olan bişi değil demişti doktor

İyi günler ultrasyon sonucumu degerlendirirseniz sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-16-16-03-38-379_com.miui.gallery.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…