- 9 Mart 2022
- 25
- 18
- 18
- 37
- Konu Sahibi Umut Fakirin Ekmegi
-
Bağırsak ve mesane biyopsi temiz. Memedeki Fibroadenom için biyopsi yapilacak bu hafta. Omurilikteki yapılmadı ilaçlı Mr çektir dedi dr. Yumurtalık ve böbrekteki kistler bugün belli kadın doğum uzmanı görmedi daha.Ana bileşeni bağırsak kaynaklı olan bir sendrom var tıpta, bağırsaga ek olarak yumurtalık, böbrek, safra kesesi gibi bazı organların hepsinde birden problem olmasıyla tanımlanıyor kaba tabiriyle, bana onu çağrıştırdi sadece bu yüzden sordum.
Biyopsi alınıp sonucu çıkanlar iyi huylu mu peki? yani kistse iyi huyludur zaten de, tanımlanan kitleler kesin kist olarak tanimlandi değil mi
Bu arada sadece doktor gözüyle sorgulama yapıyorum lütfen aklınıza kötü bir şey gelmesin, sonuçta ben telefondan bu şekilde bilgi alarak tanı koyamam
Bahsettiğiniz sendrom ne acaba? Bir de ben candida mantarını okudum evde tükürük testi yaptım var görülüyor alakası var mı bilmiyorum.Ana bileşeni bağırsak kaynaklı olan bir sendrom var tıpta, bağırsaga ek olarak yumurtalık, böbrek, safra kesesi gibi bazı organların hepsinde birden problem olmasıyla tanımlanıyor kaba tabiriyle, bana onu çağrıştırdi sadece bu yüzden sordum.
Biyopsi alınıp sonucu çıkanlar iyi huylu mu peki? yani kistse iyi huyludur zaten de, tanımlanan kitleler kesin kist olarak tanimlandi değil mi
Bu arada sadece doktor gözüyle sorgulama yapıyorum lütfen aklınıza kötü bir şey gelmesin, sonuçta ben telefondan bu şekilde bilgi alarak tanı koyamam
Çıkan sonuçların foto sunu özelden atmak isterseniz bakabilirimBağırsak ve mesane biyopsi temiz. Memedeki Fibroadenom için biyopsi yapilacak bu hafta. Omurilikteki yapılmadı ilaçlı Mr çektir dedi dr. Yumurtalık ve böbrekteki kistler bugün belli kadın doğum uzmanı görmedi daha.
Bağırsak temizmis zaten bağırsak temizse benim bahsettigimle alakası yokBahsettiğiniz sendrom ne acaba? Bir de ben candida mantarını okudum evde tükürük testi yaptım var görülüyor alakası var mı bilmiyorum.
Çıkan sonuçların foto sunu özelden atmak isterseniz bakabilirim
Allah razı olsun sağolunAllah acil şifalar versin. Keşke elimizden bir şey gelebilse..
Mesaj attım çok teşekkür ederimÇıkan sonuçların foto sunu özelden atmak isterseniz bakabilirim
Rica ederimMesaj attım çok teşekkür ederim
geçmiş olsun aynı durumlar bende ama vğcut kisti üretşyoda yokda ediyo böbreğimdekiler yok oldu başımda beyne yakın dedi dr o ne durumda bilmiyorum memelerimdekiler kocaman oldu ameliyat şart yani iyi huyluysa korkma ihmalde etme ara ara kontrol şartBen 4 ay önce az ve yavaş idrar yapma, kasıkta ağrı ve yanma ile dr dr geziyorum. Biyopsi yapıldı sonuç çok şükür temiz fakat benim şikayetlerim devam ediyor. 3 ay önce de her iki memede yanma ve ağrı başladı çekilen ilk ultrasonda Fibroadenom denildi bir ay sonra çekilen ultrasonda braids 4 a şüpheli bulgular denildi biyopsi istendi bu hafta yaptıracağım. İdrar ile ilgili çekilen beyin ve omurilik Mr da omurilik yukarıdan aşağıya doğru içi sıvı dolu bir kist olduğu söylendi, sonuç netleşmesi için ilaçlı Mr çektireceğim önümüzdeki hafta. Dr isteği ile bugün çekilen ultrasonda yumurtalıkta ceviz büyüklüğünde bir kist olduğu ve sol böbrekte de küçük bir kist olduğu söylendi. İki hafta önce böbrek ve yumurtalıkta bir şey yoktu. İşin özü vücudum sanki kist üretiyor. Başına gelen, duyan var mı? Hangi dr gitmeliyim. Psikolojim bozuldu. Lütfen yardımcı olur musunuz çok çaresiz kaldım?
Sağolun size de geçmiş olsun hangi bölüme muayene oldunuz tanı icin neden oluyormuş ne dedi dr sizegeçmiş olsun aynı durumlar bende ama vğcut kisti üretşyoda yokda ediyo böbreğimdekiler yok oldu başımda beyne yakın dedi dr o ne durumda bilmiyorum memelerimdekiler kocaman oldu ameliyat şart yani iyi huyluysa korkma ihmalde etme ara ara kontrol şart
bende şikayetlerden bölümün doktorlarına gittim ayrı ayrı ama ailede meme kanseri olduğu için memelerimi 6 ayda muhakkak kontrol yaptırıyorum vücut üretiyo senin elinde olan bişi değil demişti doktorSağolun size de geçmiş olsun hangi bölüme muayene oldunuz tanı icin neden oluyormuş ne dedi dr size
Anladım sağolun Allah yardımcımız olsun inşallah.bende şikayetlerden bölümün doktorlarına gittim ayrı ayrı ama ailede meme kanseri olduğu için memelerimi 6 ayda muhakkak kontrol yaptırıyorum vücut üretiyo senin elinde olan bişi değil demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?