• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz?

Umut Fakirin Ekmegi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
25
18
18
37
Ben 4 ay önce az ve yavaş idrar yapma, kasıkta ağrı ve yanma ile dr dr geziyorum. Biyopsi yapıldı sonuç çok şükür temiz fakat benim şikayetlerim devam ediyor. 3 ay önce de her iki memede yanma ve ağrı başladı çekilen ilk ultrasonda Fibroadenom denildi bir ay sonra çekilen ultrasonda braids 4 a şüpheli bulgular denildi biyopsi istendi bu hafta yaptıracağım. İdrar ile ilgili çekilen beyin ve omurilik Mr da omurilik yukarıdan aşağıya doğru içi sıvı dolu bir kist olduğu söylendi, sonuç netleşmesi için ilaçlı Mr çektireceğim önümüzdeki hafta. Dr isteği ile bugün çekilen ultrasonda yumurtalıkta ceviz büyüklüğünde bir kist olduğu ve sol böbrekte de küçük bir kist olduğu söylendi. İki hafta önce böbrek ve yumurtalıkta bir şey yoktu. İşin özü vücudum sanki kist üretiyor. Başına gelen, duyan var mı? Hangi dr gitmeliyim. Psikolojim bozuldu. Lütfen yardımcı olur musunuz çok çaresiz kaldım?

Hiç bilgim yok maalesef. Çok geçmiş olsun. Kafanıza takarak kendinizi bunaltmayın. Tüm hastalıkların en önemli tedavisi moral. Bunu unutmayın. Doktorunuza güvenin. Bilen arkadaşlar bilgi vereceklerdir size..

Hiç bilgim yok maalesef. Çok geçmiş olsun. Kafanıza takarak kendinizi bunaltmayın. Tüm hastalıkların en önemli tedavisi moral. Bunu unutmayın. Doktorunuza güvenin. Bilen arkadaşlar bilgi vereceklerdir size..
Omurilikteki kist için dr biri acil ameliyat dedi başka dr takip dedi. İdrar ile ilgili dr biri darlık dedi başka dr psikolojik dedi benim kafam çuval gibi. Şimdi memede böbrekte yumurtalıkta da kist için iyi mi kötü mü bilmiyorum. 😔

Çok geçmiş olsun. Normal bir durum değil, bu yüzden iyice değerlendirilmesi gerekiyor ki birşey atlanmasın. Ve bu tür teşhis durumlarında doktor çok çok çok önemli. Ben olsam Koç üniversite hastanesine gider, her yerimi kontrol ettirirdim.

Omurilikteki kist için dr biri acil ameliyat dedi başka dr takip dedi. İdrar ile ilgili dr biri darlık dedi başka dr psikolojik dedi benim kafam çuval gibi. Şimdi memede böbrekte yumurtalıkta da kist için iyi mi kötü mü bilmiyorum. 😔

siz şimdi biraz sakin olun, bir kaç tane tahliliniz kalmış onların da sonucu çıksın adam akıllı bir doktora gider bilgi edinirsiniz tüm sonuçlara göre. geneli görmüş olur böylece doktorunuz. tatmin olmazsanız bir kaç doktor daha gezersiniz netleşir.

hepsinin şuan farklı söylemesinin sebebi tam olarak sonuçlarınızın belli olmayışı. biraz bekleyin kafayı başka şeylere verin. kendinizi zedelemenize gerek yok. yalnız omurilik kistini ekstra ekstra önemseyin derim.

siz şimdi biraz sakin olun, bir kaç tane tahliliniz kalmış onların da sonucu çıksın adam akıllı bir doktora gider bilgi edinirsiniz tüm sonuçlara göre. geneli görmüş olur böylece doktorunuz. tatmin olmazsanız bir kaç doktor daha gezersiniz netleşir.

hepsinin şuan farklı söylemesinin sebebi tam olarak sonuçlarınızın belli olmayışı. biraz bekleyin kafayı başka şeylere verin. kendinizi zedelemenize gerek yok. yalnız omurilik kistini ekstra ekstra önemseyin derim.
Her gün dr dayım neredeyse bir arpa boyu alamadım çözüm bulamadım habire artıyor.

Çok geçmiş olsun. Farklı doktor görüşü almanın iyi olduğunu düşünürüm her zaman ama sizinki biraz kafa karışıklığına sebep olmuş. Yerinizde olsam iyice araştırır,alanında uzman ve tavsiye edilen tek doktorla yoluma devam ederdim. Öteki şekilde gerçekten çok zor. Acil şifalar diliyorum.

Çok geçmiş olsun. Farklı doktor görüşü almanın iyi olduğunu düşünürüm her zaman ama sizinki biraz kafa karışıklığına sebep olmuş. Yerinizde olsam iyice araştırır,alanında uzman ve tavsiye edilen tek doktorla yoluma devam ederdim. Öteki şekilde gerçekten çok zor. Acil şifalar diliyorum.
Evet, malesef. Çok teşekkür ederim.Aynı hastalık için farklı görüşler var. Ameliyat dediği için farklı dr görsün istemiştim.

Neden sordunuz acaba?
Ana bileşeni bağırsak kaynaklı olan bir sendrom var tıpta, bağırsaga ek olarak yumurtalık, böbrek, safra kesesi gibi bazı organların hepsinde birden problem olmasıyla tanımlanıyor kaba tabiriyle, bana onu çağrıştırdi sadece bu yüzden sordum.

Biyopsi alınıp sonucu çıkanlar iyi huylu mu peki? yani kistse iyi huyludur zaten de, tanımlanan kitleler kesin kist olarak tanimlandi değil mi

Bu arada sadece doktor gözüyle sorgulama yapıyorum lütfen aklınıza kötü bir şey gelmesin, sonuçta ben telefondan bu şekilde bilgi alarak tanı koyamam

Back