Lütfen yardımcı olur musunuz

tbmhnds

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
12
3
16
32
Arkadaşlar normalde adetim 6 gün sürer bu ay dokuz gün sürdü adetim biteli 5 gün oldu birliktelikten sonra pembe kan gelmeye başladı fazla değil ama çok tedirgin oldum bileğisin olan arkadaş paylaşabilir mi bayram tatili sebebiyle hastaneye de gidemiyorum

Bu durumun birçok sebebi olabilir. Öncelikle gebelik şüpheniz var mı? Bunu değerlendirin. Onun dışında kist oluşmuş olabilir. Adet tarihin uzaması ve ara kanama buna işaret olabilir. En doğru cevaba elbetteki uzman kontrolünde ulaşırsınız.

Gebelik istiyoruz ama benim hiç olmazdı bu şekilde düzenli adet olurdum geçen ayın ortasında kahverengi lekem geldi birimi gün sonra adet oldum 9 gün sürdü şimd bir kaç gün geçti pembemsi lekem geliyor test yaptım negatif çıktı ondan başka bir şey diye korkuyorum

Bu ayki adetinin başında veya sonunda kahverengi akıntın oldu mu?

Kist gibi duruyor. Zararlı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gebeliğin kesin olmadığından emin olduktan sonra soğan suyu içebilirsiniz. İyi gelecektir.

Çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla gebe kalırsınız inşaAllah.

Test yaptın mı son durum ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…