Kistin ne tip bir kist olduğu önemli. Mesela çikolata kisti ise evet çocuk olayını biraz zorlaştırabilir, normal kist ise vücut zamanla atabilir. En iyi teşhisi doktorunuz koyar tekrar bi gidip görüşün.Meraba hanımlar size bişey sormak istiyorum ben sipiralle korunuyorum 2.5 yıldır 3 ay once kasıklarımda agrı adet düzensizligi ve kanama şikayetiyle hastaneye gıttım rahmimin kalın oldugunu ve yumurtalıklarda 2cm kist oldunu soyledi tekrar aynı şikayetler olursa gel sipiralli cıkartırız dedi bu ay cıkartırmayı düşünüyorum ama bebişte istiyorum acaba kist fln bebek olmamasına engel olur mu böyle bişeyle karşılaşan oldumu hepınıze simdiden tesekkürlr ❤
Meraba hanımlar size bişey sormak istiyorum ben sipiralle korunuyorum 2.5 yıldır 3 ay once kasıklarımda agrı adet düzensizligi ve kanama şikayetiyle hastaneye gıttım rahmimin kalın oldugunu ve yumurtalıklarda 2cm kist oldunu soyledi tekrar aynı şikayetler olursa gel sipiralli cıkartırız dedi bu ay cıkartırmayı düşünüyorum ama bebişte istiyorum acaba kist fln bebek olmamasına engel olur mu böyle bişeyle karşılaşan oldumu hepınıze simdiden tesekkürlr ❤
İnanki hiiç sogan yemedim kürünü yapamamSogan kuru yapabilirsin. Kistlerin atilmasina yardimci olur
Sifa niyetine yapacaksin, sen bilirsin tabiİnanki hiiç sogan yemedim kürünü yapamam
Tesekkür ederım ❤Sifa niyetine yapacaksin, sen bilirsin tabi