• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardımcı olur musunuz :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
598
37
Merhabalar.25 Kasım'da son adet günüm. Adetime daha 6 gün var. Bazı belirtiler var acaba hamilemiyim diyorum. Yada şimdi bir eczaneden gebelik testi alsam bişey çıkarmı.
Belirtilerim, adet oluyormus gibi karın ağrısı, gece çok terliyorum vücudum ateş gibi oluyo. Çok fazla canım tatlı şeyler istiyor ve çok iştahım açıldı sürekli birşeyler yemek istiyorum. Göğsümde ağrı var normalde adet zamanında bile hiç ağrımazdi, baş ağrısı da oluyo, birde duygusalim normalde ama daha bi duygusal oldum, sizce varmidir bisey çok heyecanlıyım çok istiyorum bebek :/

Psikolojik olabilir bunu bilemeyiz ama predictor marka alirsaniz varsa cikar degilse ucuz olanlarda zor

Psikolojik olabilir bunu bilemeyiz ama predictor marka alirsaniz varsa cikar degilse ucuz olanlarda zor

Farklı bir marka aldım şimdi 6 tl ye aldım ama sonuç negatif çıktı :( doğru yoksa gerçekten hamile diilmiyim bilmiyorum :(

Back