istemediğin bir eşyayı sakın alma.. koltukları alalı kaç gün oldu. iade süren geçti mi, geçmediyse ama mağaza kabul etmiyorsa bulunduğun şehirde ki tüketici derneğine başvur. sonra o eşyalara bakar bakar sinir olursun ona göre.kızlar istikbalden oturma odama bu 2 kanepeyi aldım.... kanepeler geldi sıcak kahve gibi duran kumaş daha donuk gri ve yeşil arasında çıktı firma ışık dan farklı olur dedi yani bin pişman oldum iade şansım da 0... oturma odam sıcak renkler olsun diye çabalarken donuk soğuk olmasını hiç istemiyorum... kumaş da güya vizon diye geçiyor ama alakası yok
şimdi ben nasıl bir halıyla canlandırabilirim tv sehbasını da almadım henüz nasıl yapabilirim
Eki Görüntüle 885561
istemediğin bir eşyayı sakın alma.. koltukları alalı kaç gün oldu. iade süren geçti mi, geçmediyse ama mağaza kabul etmiyorsa bulunduğun şehirde ki tüketici derneğine başvur. sonra o eşyalara bakar bakar sinir olursun ona göre.
ama dur bak bu renk koltuğu renklendirebilmek için sana link vereyim sana fikir olsun. ayrıca Bellona da çok güzel halılar var. internetten bakabilirsin.
Fabio Kanepe - Bellona Mobilya
Eklediğim düz yeşil halı ikea'nın çim gibi görünen halısı.
Gördüğüm düzenlemelerde her zaman güzel görünüyor.
Düz halı düşünürsen tavsiye edebilirim.
canım mağaza kabul etmiyor hatta teşir ürünlerinizden alayım dedim yine yok bugün geleli 7. günü değişim bile yapmıyor müşteri hizmetlerini aradım mümkün değil dediler tüketici haklarını da aradım mağzadan alındığı için 7 gün ibaresi olmuyormuş ne yapacağımı şaşırttım hiçte sevmedim tekrar döşetsem diyorum oda bir dünya masraf baktıkca ruhum daralıyor
keşke bu konuyu 1-2 gün önce açmış olsaydın sana başka bir fikir de verebilirdim. notere gidecektin mobilya aldığın mağazaya bir uyarı yazısı yazdırıp iadeli taahütlü olarak mağazaya gönderecektin otomatikman o zaman paşa paşa sözleşmeyi yırtıp sizden ya koltuğunu alacaktı ya da başka bir ürünle değişim yapacaktı. ne demek ya acı kahve renk değil de gri renk koltuğu getirirler ki neyse artık olan olmuş ne yapalım biz de senin odanı renklendirmek için fikir bulmaya çalışırız olmaz mı?
ahhh canım bu konu beni çok üzdü inan o kadar araştırdım ki hiç dönüşü yok istakbelden aldıktan sonra olay bitiyor nereleri aradım tüketici haklarını bile... bir daha istikbalden alırsam allah beni kahretsin...kumaş model istediğim fakat bu kumaş tay tüyü değişken bir kumaşmış tekrar gittim bunu başta söylemeliydiniz diye çünkü oradan baktığımda pencere kenarındaydı.... hani gerekirse eski kumaşlardan seçerdim tek renk olurdu sabah başka akşam başka renk psikolojim bozuldu resmen ve ne kadar doğru tek şikayet eden ben olmuşum....odayı kapattım salonda oturuyorum şimdilik.... maddi olarak biraz rahatlayım kumaşını tamamen değiştireyim diyorum....
canım aynı sey benmde basıma geldi.ama koltuk almadım ben topshop magazasndan h2o almıstım bi alışveriş merkezindeki magazaerından sonra memnun klmadım iade etmk istedm ama binbir türlü bahane ürettiler yok magazadan aldıgınız için iade edemiyoruz.telefonla sipariş verseydnız olabilrdi falan die.tam 1 ay ugrastm iade etmk için sonra dedmki onlara sizi tüketici haklarına şikayet edicem.istediğiniz yere şikayet edin dediler okadar eminlerdi kendierinden.sonucccc 6 ay geçsede paramı geri aldım onlarda ürünlerini seve seve geri aldılar.hemen belediyeye gidiosun tüketici haklarına dilekçeni veriosun onların yaptıgı karardan sonra mobilyacıya i kagıt gidio ozaan seve seve alıolar iade
Öncelikle selamlar :)
Sevgili arkadaşım kumaş değişikliği yapmak falan masraflı iş. Bence hiç girme o işlere. Odanın kalanında yapacağın küçük dekorlarla oda istediğin sıcaklıga kavuşabilir. Neticede çağla yeşili tonu o kadar da kötü değil. koltuklara bir sürü renkli dekoratif yastık koyarsan hem havaları değişir hem de çağla yeşili bi işe yaramış olur. kenarından aşağıya da bir şal veya polar battaniye sarkıtırsın. koltugun çogu kapanır zaten. turuncu, sütlü kahve, sarı ve fuşya renkleriyle kombinasyon yapmanı öneririm.
Bunlar için, bence:
--yere beyaz ipek shaggy halı,
--koltukların üstüne yeşil, turuncu fuşya, sarı çiçekli yastıklarla dolduur,
--tv sehpanı mutlaka bambu renginde seç,
--fon perde kullan, odan çok küçükse açık sarı veya açık sütlü kahve veya hardal tonu; odan orta veya fazla küçük değilse daha koyu, turuncular kullan
--duvarlarına mutlaka birden fazla irili ufaklı çerçeve kombinasyonu ve bir iki tane de turuncu rengi bol olan tablolar ullan
--kenarlarda da vazolar içinde turuncu fuşya karışımı yapay çiçekler kullanırsan zaten parkelerin de rengi uygun. bence kotarırsın karşim :)
örneğin evmanya nokta kom -- sol menüden kırlent yastıklar -- sayfada dönen slayttaki yılbaşına özel kırlentler
çok teşekkürederim canım bende bugün üzerindeki 2 adet yaslanma kırlenti var ya onların yerine renkli kırlent yaptırayım diye düşünmüştüm hatta onlara bakınıyordum olmadı yanlara 2 küçük renkli kırlent ona uygun halı tablo felan olabilirmiki bilemiyorum...odam küçük kanepeler karşılıklı olabiliyor sadece ortaya da küçük bir halı dolayısıyla fon o yüzden hiç düşünmedim öncesinde köşe vardı da bellona vento modeliydi süngeri hep pıstı 2 sefer servise gitti 3 yıl kullandık kumaşıda hemen bozuldu altını silmekde zor oluyor dedim kanepeye döndüm şimdi o köşemi mumla arıyorum çabuk bozulmuştu ama oda daha ferah dı....
akıllanmadım birde bunları aldım inan maddi durumum el verse vereceğim birine hayrıma kurtulacağım sabah bir renk akşam bir renk hava kapalıyken ayrı bir renk kabus gibi odaya geçemiyorum hiç kapısı kapalı öylece duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?