• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz ilk defa böyle birşey yaşıyorum

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
598
37
Yumurtlamanin en yoğun ve yüksek olduğu günde. (Akintim ozaman çok çok fazlaydi). Bir araya geldik eşimle. Ve ilişkiden iki gün sonra kasık ve belim sanki regl olacakmisim gibi agrimaya basladi. Şimdi bel ağrım geçti ama kasiklarimdaki ağrı hala devam ediyor. Hareket ettikce bu ağrı biraz daha fazla oluyor.simdi adetime 11 gün var. Sizce bu hamilelik belirtisi olur mu. Arkadaslarim kesin hamilesin diyor. Hatta bir arkadaşım aynı benim yaşadığımı yaşamış sonra hamile olduğunu öğrenmiş. İlk defa bu kadar çok umutlandim. Yorumlarinizi bekliyordum arkadaşlar.

Yumurtlamanin en yoğun ve yüksek olduğu günde. (Akintim ozaman çok çok fazlaydi). Bir araya geldik eşimle. Ve ilişkiden iki gün sonra kasık ve belim sanki regl olacakmisim gibi agrimaya basladi. Şimdi bel ağrım geçti ama kasiklarimdaki ağrı hala devam ediyor. Hareket ettikce bu ağrı biraz daha fazla oluyor.simdi adetime 11 gün var. Sizce bu hamilelik belirtisi olur mu. Arkadaslarim kesin hamilesin diyor. Hatta bir arkadaşım aynı benim yaşadığımı yaşamış sonra hamile olduğunu öğrenmiş. İlk defa bu kadar çok umutlandim. Yorumlarinizi bekliyordum arkadaşlar.
Canım bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum ama 5 6 gün sonra erken gebelik testi yaparak öğrenebilrsin o testler adetten 5 gün öncesine kadar sonuç verebiliyor canım inşallah hayırlı haberlerini alırız kuzum buralar bebiş dolar 💕 bende p.tesi kan vericem umutluyum inşallah🙏🏻

Canım 11 gun cok erken belirti olabilmesi icin stres yapmadan adet gunune kadar sabirla bekle kendinde sakın belirti arama canım.
Ayin kaciydi yumurtlama gunun?
Iliskiden 14gun gectikten sonra çıkar teste gebelik varsa eğer o bile erken olabiliyor bazen.
Arkadaş erken gebelik testi demis ama burada cogu insan onun yüzünden cok sıkıntı yaşadı var olan gebeliği yok gösterdiği oldu 2gun sonra normal test ile gebe olduğunu öğrendi ben de adetten 3gun önce normal gebelik testi ile öğrendim hamile olduğumu.
Sabirla bekle strese girme olacağı varsada olmuyor çünkü.

Canım 11 gun cok erken belirti olabilmesi icin stres yapmadan adet gunune kadar sabirla bekle kendinde sakın belirti arama canım.
Iliskiden 14gun gectikten sonra çıkar teste gebelik varsa eğer o bile erken olabiliyor bazen.
Arkadaş erken gebelik testi demis ama burada cogu insan onun yüzünden cok sıkıntı yaşadı var olan gebeliği yok gösterdiği oldu 2gun sonra normal test ile gebe olduğunu öğrendi ben de adetten 3gun önce normal gebelik testi ile öğrendim hamile olduğumu.

Yoi belirti aramıyorum acikcasi, zaten sadece kasık ve bel ağrım var. Ve ara ara kaç gündür devam eden. Regl oldum olacağım gibi. İlk defa böyle oldu. Merak ettim doğrusu. 6sinda yumurtlama donemimdi

Canım ilk adet döneminde o ağrıları yaşarsın ama adet görmesin.cok erken bekle biraz

Bence eğer hamileysen bu tesadüf olur.
Çünkü ilişkiden 1-2 gün sonra belirti olması mümkün değil.
Yumurtlama dönemlerinde de kasık bel ağrısı olur muhtemelen o ağrıyı yaşıyorsun.
Çatladığından emin olduğun günden 8-10 gün sonra bebek rahme yerlesmeye çalışıyor.
Yani o andan sonra belirtilerini hissetmeye başlarsın..
İnşallah hamilesindir 😊

Yoi belirti aramıyorum acikcasi, zaten sadece kasık ve bel ağrım var. Ve ara ara kaç gündür devam eden. Regl oldum olacağım gibi. İlk defa böyle oldu. Merak ettim doğrusu. 6sinda yumurtlama donemimdi

Ay ne bilim ilk defa yaşayınca insan hemen ona yoruyor:) mesela bugün ağrım yoktu. Esimle dışarı çıktık dolaştık. Kasık ve bel ağrım var şimdi yine. Usutsem sürekli ağrır. Sadece hareket edince ağrıması düşündürüyor beni:)

Back