- 5 Kasım 2024
- 28
- 3
- 30
-
- Konu Sahibi patininannesi
Sanırım değilsiniz regle 4 gün varken kanda çıkabilirdi az miktar diye düşünüyorum Perşembe (biyopsi öncesi) tekrar kan verin istersenizArkadaşlar merhaba 5 gün önce beta hcg bakıldı 0.2 çıktı dün yine bakıldı 1.2 çıktı. Yumurtlama zamanım 25 Ekim 2 gün öncesi ve sonrasını değerlendirdik progesteron 24 çıktı sizce hamilemiyim. Doktor cuma hpv için biyopsi yapmak istediği için emin olmak istedi
Teşekkür ederim. Döllenme 28 inde olduysa bebek 7 günlük oluyor yine de çıkarmıydıSanırım değilsiniz regle 4 gün varken kanda çıkabilirdi az miktar diye düşünüyorum Perşembe (biyopsi öncesi) tekrar kan verin isterseniz
25 Ekim yumurtanız çatlamadı mı 28 nereden çıktı? 7 günde çıkmazTeşekkür ederim. Döllenme 28 inde olduysa bebek 7 günlük oluyor yine de çıkarmıydı
25 ekim takvime göre yumurtlama günü o günü ve 28 ekimi değerlendirdik25 Ekim yumurtanız çatlamadı mı 28 nereden çıktı? 7 günde çıkmaz
Beta hcg de 5 günde hafif de olsa artış sağlayınca progesteron da 24 çıkınca merak ettim25 Ekim yumurtanız çatlamadı mı 28 nereden çıktı? 7 günde çıkmaz
Doktor az çok anlaşılır gel biyopsi yaparız dedi. Gebeyken bu işlemi yapamam dediKana en erken genelde 10-12 gün arası geçiyor, 7 gün erken kanda görebilmek için
Perşembe akşam kan vereyim teşekkür ederimSanırım değilsiniz regle 4 gün varken kanda çıkabilirdi az miktar diye düşünüyorum Perşembe (biyopsi öncesi) tekrar kan verin isterseniz
Hpv 52-56 pozitif olduğum için jinekolojiye gittim. Doktor 08.11.2024 tarihinde biyopsi yapmak istedi ancak gebelikten emin olmak istediHanımefendi söylediğiniz bilgiler çok karışık takip etmekte zorlandım açıkçası acil şifalar dilerim size.
Daha yumurtlama üzerinden 11gün geçmiş gebelik varsa da kanda çıkmaz. Biyopsi günü tekrar test yapılmazsı lazım mutlakaArkadaşlar merhaba 5 gün önce beta hcg bakıldı 0.2 çıktı dün yine bakıldı 1.2 çıktı. Yumurtlama zamanım 25 Ekim 2 gün öncesi ve sonrasını değerlendirdik progesteron 24 çıktı sizce hamilemiyim. Doktor cuma hpv için biyopsi yapmak istediği için emin olmak istedi
Yorumunuz için teşekkür ederimDaha yumurtlama üzerinden 11gün geçmiş gebelik varsa da kanda çıkmaz. Biyopsi günü tekrar test yapılmazsı lazım mutlaka