Lütfen yardımcı olur musunuz beta hcg

patininannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
28
3
30
Arkadaşlar merhaba 5 gün önce beta hcg bakıldı 0.2 çıktı dün yine bakıldı 1.2 çıktı. Yumurtlama zamanım 25 Ekim 2 gün öncesi ve sonrasını değerlendirdik progesteron 24 çıktı sizce hamilemiyim. Doktor cuma hpv için biyopsi yapmak istediği için emin olmak istedi

Arkadaşlar merhaba 5 gün önce beta hcg bakıldı 0.2 çıktı dün yine bakıldı 1.2 çıktı. Yumurtlama zamanım 25 Ekim 2 gün öncesi ve sonrasını değerlendirdik progesteron 24 çıktı sizce hamilemiyim. Doktor cuma hpv için biyopsi yapmak istediği için emin olmak istedi
Sanırım değilsiniz regle 4 gün varken kanda çıkabilirdi az miktar diye düşünüyorum Perşembe (biyopsi öncesi) tekrar kan verin isterseniz

Hanımefendi söylediğiniz bilgiler çok karışık takip etmekte zorlandım açıkçası acil şifalar dilerim size.

Hanımefendi söylediğiniz bilgiler çok karışık takip etmekte zorlandım açıkçası acil şifalar dilerim size.
Hpv 52-56 pozitif olduğum için jinekolojiye gittim. Doktor 08.11.2024 tarihinde biyopsi yapmak istedi ancak gebelikten emin olmak istedi
Yumurtlama tarihim takvime göre 25.10.2024
Eşimle 23-25-28 Ekim tarihlerini bebek için değerlendirdik.
31.10 tarihinde beta hcg 0.2 çıktı
04.11 tarihinde beta hcg 1.2 çıktı
04.11 tarihinde progesteron 24 çıktı
Son adet tarihim 07.10.2024
Antabilmişimdir diye düşünüyorum

Daha yumurtlama üzerinden 11gün geçmiş gebelik varsa da kanda çıkmaz. Biyopsi günü tekrar test yapılmazsı lazım mutlaka

Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın.

X