Aslında en iyisi ovulasyon testlerinizden uzaklaşmanız, strese sebep oluyorlar.
Evet ama süt hormonumun yuksek çıkması 11 gun arayla adet olmama sebep oldu böyle bi düzensizlik sonucu ogrendik zaten baya düşük yapar gibi bi kanamam olunca solugu maalesef yine doktorda aldım ilaclarım bittikten sonra streside azaltınca düzene girmezse yine gel dedi ama maalesef normaldede duzensız oldugum ıcın anlayabilmek imkansız oluyor
Zaten bunu yapmam daki amacta cocuk değilde adetimi kestirebilmem acıkcası cunku zaten düzenli bir sekılde yakınlık kurdugumuz ıcın illaki biri denk gelir buna gerek yok diye düşündüm
Panık sebebimde biraz da inanın her ay o kadar sık gitmeye basladım kı kontrol sürelerim bile dolmaz oldu hanı bi gariplik varsa bari erkenden gidiyim çözüme cabuk ulassındı cunku artık anlamadıgım ıcın gecte tedaviye baslar oldum
Bu süreç bizi çok yordu ve derdimizim aslında bi cocuk değilde saglıksal bi problem oldugunuda kımseye anlatamıyoruz cunku zaten naparsak yapalım nasibimizi yasıyoruz bunun farkındayım ama çok yoruldum bedenımde aynı sekılde tepki veriyor artık
Ben evlendikten sonra da dahil olmak üzere idrar yolu enfeksıyonu bile olmayan biriydim cocuk kararı aldıgımızdan beri bırakım idrar yolunu ne mantarım bitiyor ne düşüklerim ne kıstlerim bu yüzden aslında kendimce önlem almaya calısıyorum cunku ınanın artık bu surece dayanıcak o kadar cok gucum kalmadı ki bir ara vazmı gecsek diye sorguladım
Ve inanın su renk koyulugu olana kadar hiç takmıyodum bile renk koyulu yeterli yetersiz konuları donunce panıklemey basladım cunku zaten yumurtalarım catlamadıgı ıcın kıst olusuyordu tekrar aynısı olcak panıgı oldu
Sağolsun eşim olucak olanın önüne gecemiyoruz stres yapıp kendini yorma diye telkınlerde bulunup biraz sakınlestirdi
Sadece tej derdim ne zaman adet olucagımı kestirebilmek cunku artık rutınıme de donmek istiyorum adet olmamak veya fazlasan adet olmak bana bende de esıme ve dogal olarak evimize yansıyor istemsiz en azından bilirsem olmama udurumunda bugun olurum yarın olurum diye ertelemk yerine kendime eziyet etmek yerine giderim doktora diye düşündüm