• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musun anneler ve anne adaylari

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
37
Merhabalar adetime bugünü saymazsak 2 gün kaldi. Belirtilerim her yemek yedikten sonra su bile icsem sonrasi mide bulantisi kusacak duruma gelmiyorim ama. Adet olacakmisim gibi arada kasik vve belimde ağrı. Ara ara batmalarda oluyor sanki alttan resmen bisiler batiyor gibi agrilar oluyo. Ara ara kahverengi veya pembemsi akıntım oluyo. Halsizlik var, goguslerde hassasiyet. Aylardir ugrasiyorum ve her ay hüsran. Acaba varmidir bişey. test yapmayada korkuyorum

Neden kimse cevap vermiyor:(((

Merhabalar adetime bugünü saymazsak 2 gün kaldi. Belirtilerim her yemek yedikten sonra su bile icsem sonrasi mide bulantisi kusacak duruma gelmiyorim ama. Adet olacakmisim gibi arada kasik vve belimde ağrı. Ara ara batmalarda oluyor sanki alttan resmen bisiler batiyor gibi agrilar oluyo. Ara ara kahverengi veya pembemsi akıntım oluyo. Halsizlik var, goguslerde hassasiyet. Aylardir ugrasiyorum ve her ay hüsran. Acaba varmidir bişey. test yapmayada korkuyorum

Belirti aramak her ay yorucu gercekten neler yaptiniz ovulasyon testi falan kullandiniz mi ?

Insan belirtileri psikolojik olarak kendide yaratiyor bu konuda tecrübelerim oldugu icin biliyorum uzun süre bekledim ve heray belirti yasadim insallah hayirlisiyla nasip olmustur yanliz bu lekelenmeler neden acaba devami geldimi yani adete döndümü sonrasi??

@ozzyhls merhaba.

Kendinizde belirti arayıp, kendinizi germemenizi öneririm. Kendinizi strese soktukça, şansınızı daha da azaltırsiniz. Biraz sabırlı olmaya çalışın. En doğru cevabı, doğru zamanda yapılan kan testi sonucu verir.. Umarım sağlıkla pozitif sonucunuzu alırsınız.

Back