Merhabalar 5 ay önce ilk gebeliğimi kalbi durduğu için kaybettim. Adet düzensizliği yaşadığım için yumurtlama testiyle takip edip o günleri değerlendiriyorduk. Nisan 5 inde çift tık ile yumurtlama gördüm testte o günleri değerlendirdik. 14 gün sonra gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı iki gün sonrada negatifti sonucum. Ve halaa regl olmadım nerdeyse 25 gün oldu.. Nedendir??
Stresten ertelenmiş olabilir
Ya da test yapmadığınız günde tekrardan yumurtlama olmuş olabilir,geç döllenme olabilir
Gerçi 25 gün de çokmuş
Polikistik over varsa ondan gecikmiş olabilir
Stresten ertelenmiş olabilir
Ya da test yapmadığınız günde tekrardan yumurtlama olmuş olabilir,geç döllenme olabilir
Gerçi 25 gün de çokmuş
Polikistik over varsa ondan gecikmiş olabilir
Cevabınız için teşekkür ederim kürtajdan sonrada hamilelik döneminde de doktora gittiğimde polikistikover gibi bir sorunum yoktu şuan var mı olur mu bilmiyorum adetim hep düzensizdir ama yumurtlama görüp adet olmamak korkuttu beni adetim bittiğinden beri ve hala yumurtlama testine devam ediyorum henüz başka çift tık görmeddim ne yapsam bilemiyorum doktorada gidemiyorum bebek sahibi olmayıda çok istiyorum neden böyle oluyor anlamadım
Gebelik yoksa yumurtlama da gördüysen 14-16 gün sonra olman lazımdı aslında
Çok aklına takılıyorsa tavsiyem özel muayeneye gidebilirsin.salgın için önlem alınmış oluyor oralarda.