Lütfen Yardımcı Olun...

Merhaba Arkadaşlar Ben Bunu Yeni Farkettim. Evet Daha Önce Kahve Falı Bakmaya Çok Meraklıydım. Taaki Geçen Akşam Arkadaşlarımda Kalana Kadar... Arkadaşımın Arkadaşı ( O Akşama Kadar Hiç Adını Dahi Duymadım ) Gece İş Çıkışı Uğradı. Bizde Herzamanki Gibi Kız Kıza Kahve Fal Eğlenecektik. Kahveleri Yaptık Sohbet Arası İçtik.. Ama Sadece İşten Konuşuyoruz. Özel Hayat Aile Vs. Kesinlikle Konuşulmuyor. Fincanlar Soğudu Hadi Bak Dediler. Bende Nerden Söyledim Neye Dayanarak Söyledim Bilmiyorum. Fincana Bakmadan Söyleyeceğim Sadece Yüzüne Bakarak Falına Bakacağım Dedim. Baştan İnanmadılar Aslına Bakarsanız Bende İnanamadım. Sonra Sadece Gözlerine Bakarak Aklımdan Geçenleri Söylemeye Başladım. Gelen Arkadaş Eve İlk Girdiğinden Beri Aslında Aklımda Sadece Tek Birşey Vardı Sabahat İsmi. Neden Nasıl Hala Bilmiyorum. Niçin Bu İsmi Hissettiğimi. Sonra Hayatıyla Tamamen İlgili İnsanları Söyledim İsmen Ve Tarifte Ettim. Evini Ailesini... En Sonundada Sabahat Kim Dedim İstemsiz Bir Şekilde. 2008 yılında Ekim Ayında Ne Oldu Bu Kişiyle Dedim. Babaannem Vefat Etti O Tarihte Dedi Ama Ben Dahil Hepimiz Odada Panik Olduk... Ertesi Gün İse İlk Defa Tanıştığım Komşusuna Ve Bölümden Bir Arkadaşına Öyle Hissettim Ve Denemek İstedim. Aslında Arkadaşımın Komşusunun Arkadaşı Gelir Gelmez Merhaba Dedikten Sonra Bölümden Birisini Sordu. Gerçekten Asla Hiç Birşekilde Tanımadığım Bir İnsan Sorulan İnsan. Kaçıncı Sınıf Diye Sordu Bende Arkadaşıma Dönerek 3 İşareti Yaptım. O Anda Arkadaşıda 3. Sınıf Dedi. Ben Tekrar Şok. Sonra Onada Bakmak Zorunda Kaldım Özel Şeyler Olduğundan Sebep Burada Detay Vermem Yersiz Ve Saygısızca Olacağından Paylaşamıyorum Sizinle... Sizce Bu Neden Benim Başıma Geldi. Biyoenerji Metafizik Telepati Gibi Birşey Mi Anlam Veremiyorum Bu Yaştan Sonra Bunu Keşfetmem Çok Değişik Bir Duygu İnternetten Sürekli Araştırıyorum Fakat Herhangi Bir Cevap Alamıyorum. Tekrar Belirtmek İsterim ki Karşımdaki İnsan Hakkında Hiç Bir Fikrim Olmamak Kaydıyla Bakabiliyorum. Yoksa Hissedemiyorum... Ama Kendimden Çekinir Hale Geldim. İstemsiz Bir Şekilde İçimden Geliyor... Beynime Hükmedemiyorum
ben müşteri toplama kaygısıyla böyle bişi uydurulduğunu düşünmüyorum arkadaşların tam tersine. burdan çıkıp birisi bu kadının falları çıkmıyor inanmayın dediği zaman burda parçalarlar seni zaten :KK70: böyle olaylara çok inanırım. belki geçmişi tahmin edebiliyosundur ama gelecekle ilgili böyle kabiliyetinin olduğunu sanmıyorum. ama bu yeteneklerin varsa eğer başına enterecan bişiyin gelmesi gerektiğine inanıyorum. mesela bulgar bi kehanetçi vardı baba vanga diye. o kadını devlet adamları dahi koruması altına almıştı çünkü geleceği bilebiliyordu. başına bi olay geldikten sonra böyle olmuş.

Kızlar ciddi ciddi bende rastladım böyle birine eşimle sevgili döneminde ayrılmışdık bende dedemin çiftliğine gitmiştim kadın onların komşusu ilk kez karşılaşıyoruz beynin senin xxxle dolmuş dedi ben şoka girdim herkes şokladı o çoçuk çok seviyor üzülme seviyorsunuz birbirinizi yollarınız yine kesişir dedi ikincisi eşimin yurtdışında yaşadığını bilmiyordum sevgiliyken kadın söyledi barışınca sordum evet dedi eşim 2. Şoku yaşamışdık kardeşimle kadının yurt içi ve yurtdışından çok müşterisi vardı sonra nemi oldu kadın kendi kendini dövmeye ısırmaya zarar vermeye başlamış uzun yıllar klinikde tedavi görmüş en son geçen yaz gördüm dünyayla irtibatını kesmiş duvarla muhabbet ediyordu uğraşmayın böyle şeylerle

Simdi burada namaz kilamamayi ya da kapanip kapanmamayi dert edip akil danisan insanlarin konulari kapanir ama boyle sarlatanliklar sayfalarca uzaaarrr gider
hey gozunu sevdigimin memleketi. Nelerden korkuyor nelere siginiyoruz

Merhaba Arkadaşlar Ben Bunu Yeni Farkettim. Evet Daha Önce Kahve Falı Bakmaya Çok Meraklıydım. Taaki Geçen Akşam Arkadaşlarımda Kalana Kadar... Arkadaşımın Arkadaşı ( O Akşama Kadar Hiç Adını Dahi Duymadım ) Gece İş Çıkışı Uğradı. Bizde Herzamanki Gibi Kız Kıza Kahve Fal Eğlenecektik. Kahveleri Yaptık Sohbet Arası İçtik.. Ama Sadece İşten Konuşuyoruz. Özel Hayat Aile Vs. Kesinlikle Konuşulmuyor. Fincanlar Soğudu Hadi Bak Dediler. Bende Nerden Söyledim Neye Dayanarak Söyledim Bilmiyorum. Fincana Bakmadan Söyleyeceğim Sadece Yüzüne Bakarak Falına Bakacağım Dedim. Baştan İnanmadılar Aslına Bakarsanız Bende İnanamadım. Sonra Sadece Gözlerine Bakarak Aklımdan Geçenleri Söylemeye Başladım. Gelen Arkadaş Eve İlk Girdiğinden Beri Aslında Aklımda Sadece Tek Birşey Vardı Sabahat İsmi. Neden Nasıl Hala Bilmiyorum. Niçin Bu İsmi Hissettiğimi. Sonra Hayatıyla Tamamen İlgili İnsanları Söyledim İsmen Ve Tarifte Ettim. Evini Ailesini... En Sonundada Sabahat Kim Dedim İstemsiz Bir Şekilde. 2008 yılında Ekim Ayında Ne Oldu Bu Kişiyle Dedim. Babaannem Vefat Etti O Tarihte Dedi Ama Ben Dahil Hepimiz Odada Panik Olduk... Ertesi Gün İse İlk Defa Tanıştığım Komşusuna Ve Bölümden Bir Arkadaşına Öyle Hissettim Ve Denemek İstedim. Aslında Arkadaşımın Komşusunun Arkadaşı Gelir Gelmez Merhaba Dedikten Sonra Bölümden Birisini Sordu. Gerçekten Asla Hiç Birşekilde Tanımadığım Bir İnsan Sorulan İnsan. Kaçıncı Sınıf Diye Sordu Bende Arkadaşıma Dönerek 3 İşareti Yaptım. O Anda Arkadaşıda 3. Sınıf Dedi. Ben Tekrar Şok. Sonra Onada Bakmak Zorunda Kaldım Özel Şeyler Olduğundan Sebep Burada Detay Vermem Yersiz Ve Saygısızca Olacağından Paylaşamıyorum Sizinle... Sizce Bu Neden Benim Başıma Geldi. Biyoenerji Metafizik Telepati Gibi Birşey Mi Anlam Veremiyorum Bu Yaştan Sonra Bunu Keşfetmem Çok Değişik Bir Duygu İnternetten Sürekli Araştırıyorum Fakat Herhangi Bir Cevap Alamıyorum. Tekrar Belirtmek İsterim ki Karşımdaki İnsan Hakkında Hiç Bir Fikrim Olmamak Kaydıyla Bakabiliyorum. Yoksa Hissedemiyorum... Ama Kendimden Çekinir Hale Geldim. İstemsiz Bir Şekilde İçimden Geliyor... Beynime Hükmedemiyorum

Benim de sizin gibi bir dönem hislerim ileri derecede açıktı, tarif ettiğiniz gibi aynı .
Sonra bir kaç kabus gördüm beni çok etkileyen, ve bıraktım şu fal muhabbetini ne baktırdım arkadaşlara ne de
ben baktım ...
Ailem de böyle şeylere inanmaz ve çok kızarlar ..
Bizz kızlarla eğlenceliğine bakardık hep ama sonra işin rengi değişti ve bu beni çok çok rahatsız etmeye başladı .
Ailemden de çok tepki aldım tabii ..
Neyse sonuç olarak ben uzun yıllar ara verindikten sonra tekrar eğlencesine öylesine diye bu muhabbete girdiğimde
o eski hislerimin yok olduğunu anladım ..
Bence çok hoş birşey değil siz de bırakın uzak kalın biraz .

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X