• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olun

freestyle

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
19
0
6
34
İzmir
erkek arkadaşımla 7 aralıkta ilişkiye girdim .geriçekme yöntemini kullandık baska türlü korunmadık. ayın 28. adet olmam gerekiyordu olmadım .gebelik testi yaptım negatif cıktı . korkuyorum hamile miyim diye?

erkek arkadaşımla 7 aralıkta ilişkiye girdim .geriçekme yöntemini kullandık baska türlü korunmadık. ayın 28. adet olmam gerekiyordu olmadım .gebelik testi yaptım negatif cıktı . korkuyorum hamile miyim diye?
hamile olmanın dışında başka bir şeylerden de korkuyormusun?

Hadi bi iş yapıyosunuz bari korunun.Geri çekme yöntemi çok güvenilir bir korunma yolu değildir hamile olada bilirsin olmayada bilirsin ama madem ki hamile kalmaktan korkuyorsun bi dahakine daha tedbirli olmanı öneririm çünkü eğer hamileysen ve büyük ihtimal aldırmayı düşünürsün o bebeğin suçu ne günah değil mi???ki inşallah hamile değilsindir.

yok canım öyle bir şey olsaydı yanımda durmazdı şu ana kadar
o kadar güvenme. senle senet imzalamadı dimi
burda ve çevremizde o kadar çok mağdur olan ve terkedilen kız varki
kimisi hamile kalıp çocuğunu tuvallette doğurup boğup öldürüyor
kimisi birisi duyucak anlayacak korkusuyla hayatının geri kalan kısmını hayal kırıklığıyla geçiriyor
kimisi evlenmiyor o gün onla bugün bunla hayatını geçiriyor
kimisi de diktirip evleneceğe erkeğe ben kızoğlan kızım diye yutturmaya çalışıyor

seni hiç görmedim ve tanımıyorum ama hislerim senin sağlam karakterli bir kadın olduğunu söylüyor
hayatını güzel yönlendir
birlikte olduğun kişiyle güzel bir yuvan olmasını diliyorum

arkadaşlar adetten 10 gün geçti 2 tane test yaptım biri 4. gün biri 10. gün ikiside negatif cıktı bunların dogruluk olasıgı nedir? ve hala adet olmadım

Back