• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun !

sky1903

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
82
1
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Ben sizlere bir şey sormak istiyorum. benim bildiğime göre doğum yapan kadının kırkı çıkana kadar al basması olabiliyormuş. ama kimi kadına bu şeyler daha önceden musallat olabilirmiş.
Yani ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum ve hala da istiyorum. ancak korunmuyor olmamam rağmen hamile kalamadım. ben de kist vardı ondan kaynaklıdır sandım. sonra soğan kürünü kullandım ve o ay hamile kaldım. zaten o dönemde kısırlık korkusuna kapılıp doktora tedavi olmaya da gitmiştim. olumsuz hiçbir şey çıkmadı ve hamile olduğumu öğrendim.
Bebeğim 2 aylıkken kalp atışı durduğu için aldılar. yapılan incelemelerde ne bende ne de bebeğim de hiçbir sorun çıkmadı. doktorum bebeğimin sağlıklı olduğunu ve niye öldüğünü anlamadığını söyledi.
daha sonra bana birkaç kişi yani birkaç hoca bebeğimi kaybettiğimi onu cinlerin boğduğunu söyledi. ve onlar çocuk sahibi olmamı istemiyorlarmış. başına böyle bir olay gelen duyan var mı? bu gerçek olabilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim. çünkü bebeğim olsun çok istiyorum ama olmuyor. 2 ay önce yine doktora gittim ben de yine bir sorun çıkmadı. lütfen yardımcı olun

Back