Gelinbaşı ve Gelin Tacı Lütfen yardımcı olun......

yabanguluQ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
39
0
36
Konya
Kızlar 18 gün sonra nişanım var ve saçımı nasıl yaptırcama karar veremedim. :1no2:saçım röfleli nişanlıgım kırmızı tek parça çok asil bi model mesaj sayımdan dolayı resim ekleyemiyorum ama sizler beğendiğiniz modelleri ekleyip seçmeme yardımcı olurmusunuz?????:uhm: minyon tipli ve yuvarlak yüzlüyüm

hayatım sacların beline kadar uzunluktaysa sade sık bisey önerebilirm bn öle yaptırcm kınada. sacların uzunsa kalın masa yaptır onlarıda yana aldır kıyafetinin renginde bide cicek taktır ya da aynı renkte taslarla süsleetebilirsn :) benm saclar baya uzun yana aldırınca hos duruo. küçük bi cicek taktırcam. mesela sacı sag tarafa aldırıorsam sol tarafına bi cicek taktırcam saclarımın uclarına da bi parmagım uzunlugunda kırmızı sprey sıktırıcam ( kınalıgımn rengnde ) sende öle bseyler yaptırabilirsn farklılık icin opuyorumnanaktan sacların kısaysa yine kalın masa yaptır önünde bombe yaparak toplat hem sade hem şık:) öyle ince masayla yapılan klasik saclardan hic hoslanmıyorum. farklı ama güzel olmalı. onun dısında su tür seylerde olabilir

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

topuz olarakta sunlar cok hos :)

umarım yardımcı olabilmisimdr hayatım opuyorumnanaktan bence acık sac daha hos gösterir. nisanımda acıktı. kınadada acık olacak. bol bol oynarm :) artık dügnde kendine gelmenin vaktiii bu yüzden acık olmayacak :) dagınık topuz gbi bsey olacak. uamrım istedgn modeli bulursn hayatım mutluluklar :1hug:

canım gerçekten çok hoş şık modeller var çok işime yarıycak çok saol vakit ayırdığın için. inşallah seninde herşey gönlüne göre olur. saçlarım omuz hizasını biraz geçiyor.çok teşekkürlerolumunekankayizsmilea.s.

ebrucum emek verip vakit ayırdığın için çok teşekkürler. çok hoş modeller var. birkaç tane seçip kuaförüme götürcem hangisi yakışırsa yapsın. hem nişana hem kınaya seçicemzemuszemus saolasın tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…