- Konu Sahibi rebekah mikaelson
lütfen bana bır fikir söyleyın
meslek lisesi cıkıslıyım hemsırelık bölümü sıralamam tutuyor
ygs2den tercıh edecegım kendı alanımda,hocanın birine sordum hanı gündemde olan bısey sıralama nasıl olcak hocam dıye ıstedıgım bölümleri basa mı yazayım yoksa
düşükten yuksege dogru mu yazayım sıralamam ıcın benım ne bölümümü bılıyor nede puanımı dırekt ygs2den 2 yıllıklara yerlesırsın sıkma canını dedı
mesajı okur okumaz kaldım böyle
sonra yazdım bölümümü bılmıyosunuz nasıl hemen böyle cevap verdınız kendı alanımda tercıh yapcam hem sıralamdada yerlesıyorum
bısey yazmadı emınım
YGS-2 puan türü ile seçilebilecek bazı bölümler;
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (Yüksekokul)
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
Hemşirelik (Yüksekokul)
Kimya Öğretmenliği
Metal Öğretmenliği
nettende baktım ama bu dedıgım ögretmen bır forumda ögrencılerı yönlendırıyor
ıcıme kurt düştü iştemafoldumben
bu arada kpssye de hazırlanıyorum eylulde yerlesecegım ıns
bakanlık sözlesmelı alım yaptıgı ıcın egıtım hakkı vermıyor bıze
hem calsıp hem okuyacagım Allah nasıp ederse
cok zor karar aldım ailem bana bıraktı ama cok yorulcaksın dedı
ama ben okumak ıstıyorum kendımı yukseltmek ıcın
bu sene sınava gıren ögrencı sayısı da az sıralamada tamda yerlesmısken böyle olunca şoka gırdım resmen:gitme:
ilerde tasınabılırız istanbula ama ıstanbulun puanları yuksek yerlestıgım yerler karadenız bölgesınde kalıyor
suanda da karadenız bölgesındeyız
ailemın önerısı seneye tasıdıgımız yere göre tercıh yapardın dedıler ama sonra bana bıraktılar karısmazlar saolsunlar
atandıgım yere unıverısıtemı aldırırım dıye dusundum ıcınızde okuyanlar vardır cok zor değil deılmı aldırmak :sinifsinif:
meslek lisesi cıkıslıyım hemsırelık bölümü sıralamam tutuyor
ygs2den tercıh edecegım kendı alanımda,hocanın birine sordum hanı gündemde olan bısey sıralama nasıl olcak hocam dıye ıstedıgım bölümleri basa mı yazayım yoksa
düşükten yuksege dogru mu yazayım sıralamam ıcın benım ne bölümümü bılıyor nede puanımı dırekt ygs2den 2 yıllıklara yerlesırsın sıkma canını dedı
mesajı okur okumaz kaldım böyle
sonra yazdım bölümümü bılmıyosunuz nasıl hemen böyle cevap verdınız kendı alanımda tercıh yapcam hem sıralamdada yerlesıyorum
bısey yazmadı emınım
YGS-2 puan türü ile seçilebilecek bazı bölümler;
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (Yüksekokul)
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
Hemşirelik (Yüksekokul)
Kimya Öğretmenliği
Metal Öğretmenliği
nettende baktım ama bu dedıgım ögretmen bır forumda ögrencılerı yönlendırıyor
ıcıme kurt düştü iştemafoldumben
bu arada kpssye de hazırlanıyorum eylulde yerlesecegım ıns
bakanlık sözlesmelı alım yaptıgı ıcın egıtım hakkı vermıyor bıze
hem calsıp hem okuyacagım Allah nasıp ederse
cok zor karar aldım ailem bana bıraktı ama cok yorulcaksın dedı
ama ben okumak ıstıyorum kendımı yukseltmek ıcın
bu sene sınava gıren ögrencı sayısı da az sıralamada tamda yerlesmısken böyle olunca şoka gırdım resmen:gitme:
ilerde tasınabılırız istanbula ama ıstanbulun puanları yuksek yerlestıgım yerler karadenız bölgesınde kalıyor
suanda da karadenız bölgesındeyız
ailemın önerısı seneye tasıdıgımız yere göre tercıh yapardın dedıler ama sonra bana bıraktılar karısmazlar saolsunlar
atandıgım yere unıverısıtemı aldırırım dıye dusundum ıcınızde okuyanlar vardır cok zor değil deılmı aldırmak :sinifsinif: