Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ayın 17ci ve 19su korunmadan ilişki yaşadım evliyim 3 haftadır kan testi yaptırıyorum negatif çıkıyor 20 gün oldu hala adet olmadım ne olabilir nolur bi fikri olan söylesin doktordan randovu aldım ayın 11ine verdi ben o zamana kadar kafayı yerim
Ben ayın 17ci ve 19su korunmadan ilişki yaşadım evliyim 3 haftadır kan testi yaptırıyorum negatif çıkıyor 20 gün oldu hala adet olmadım ne olabilir nolur bi fikri olan söylesin doktordan randovu aldım ayın 11ine verdi ben o zamana kadar kafayı yerim
bilemicem bazen gebelik belli olmuyor ya en iyi cevabi doktorundan alabilirsin istersen acile gidipde agrim var diyerek ögrene bilirsin tabi kadin dogum hastanesi olmasi lazim.
bilemicem bazen gebelik belli olmuyor ya en iyi cevabi doktorundan alabilirsin istersen acile gidipde agrim var diyerek ögrene bilirsin tabi kadin dogum hastanesi olmasi lazim.
Canım şmyle bişey var yazmayı unutmuşum adetime 3 gün vardı ilişkiye girdiğim zaman doktor dedi ki stresten en fazla 7 gün gecikir hadi 10 diyelim dedi