Not: kullandığım primolut ilaci evde buldum yani bir yıl önce falan aldm galiba sadece bir tane attım ertesi gün makat kenarmda deride kaşıntı döküntü oldu.bulanti hissi arttı bu etkiler ilacın etkisi mıdır hamilelikte alakası yok mudur
Not: kullandığım primolut ilaci evde buldum yani bir yıl önce falan aldm galiba sadece bir tane attım ertesi gün makat kenarmda deride kaşıntı döküntü oldu.bulanti hissi arttı bu etkiler ilacın etkisi mıdır hamilelikte alakası yok mudur
Belirgin yan etkilerinde bunlar yazıyo.ama adetim de gecikti Ella da adet gevikme yapar mı bu primolut sadece bir tanesi de adet geciktirir mi ve ben erken olmak için ne yapmayalım şimdi
Yine arkadaşlarım konuşuyoruz hamile kalmak için özellikle içime boşalıyor eşim yine olmadı diyolar biz daha yeni evliyiz is güç çok erkennyani maddi olarak da hazır değiliz psikolojik olarak da ben şuan kadar hiç içime boşalması eşim hep korunduk
Yine arkadaşlarım konuşuyoruz hamile kalmak için özellikle içime boşalıyor eşim yine olmadı diyolar biz daha yeni evliyiz is güç çok erkennyani maddi olarak da hazır değiliz psikolojik olarak da ben şuan kadar hiç içime boşalması eşim hep korunduk
Ama son ilişkide çok uzun süre içimde kaldı bu beni daha cok stres yapıyo içime boşalma olmasa da uzun süre kalmasi gecikme yaşamam stresler vs iyice kafaya taktım hazır olmayınca insan gergin oluyo
Ama son ilişkide çok uzun süre içimde kaldı bu beni daha cok stres yapıyo içime boşalma olmasa da uzun süre kalmasi gecikme yaşamam stresler vs iyice kafaya taktım hazır olmayınca insan gergin oluyo
İçin rahatlasın ben nişanlıyım geri çekilmeyle korunuyoruz bende korkuyorum ama bu tarz şeyleri 1 senedir atlattım artık o yüzden böyle rahat konuşuyorum ne triplere girdik bi bilsen gecenin 3ünde ella aldık bilmem ne içime boşalma bile olmamıştı sadece acabaydı diye. Şu an çok rahatım sadece adet günüm kafama bişe takmadığımda gecikince kıllanıyorum o kadar oda 1 hafta falan hem evlisin en fazla aldırırsın bakamıcak durumdaysanız hayırlısı olsun
Teşekkür ederim içim biraz olsun rahat, stresten olamadım gecenin bir yarısı uyandm resmen ya hamile İsem hiç hazır değilim diye sonra hamile kalır İsem nasıl bir gidişat olacak vs vs uykusuz kaldm o stresin ve ilacın etkisi o zaman hem Ella hem primolut ve stres beni böyle etkiledi öyle ise hayırlısı olsun , size de mutluluklar dilerim tekrar sağolun