Lütfen yardımcı olun...uyumaktan korkuyorum

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
ben gecen seneye kadar uykumdan hemen hemen her gece deprem oluyo hıssıyle uyanıyodum.bırden sarsılarak uyanıyodum tum vucudum sallanıyodu yatagım sallanıyodu kalkıp oturuyodum yatagın ıcınde etrafa bakıyodum lambaya bakıodum hayır deprem falan olmuyo dıyodum ama devam edıyodu yataktan kalkıp ayakta durunca bı sure sonra gecıyodu ama her seferınde gercek olmadıgını bıldıgım halde ınanılmaz bı korku yasıyıdum kalbım durcak gbı atıyodu.gecen sene gectı gıbı oldu yanı uzun suredır yasamıyodum ama bu sene tekrar yasamaya basladım.ayrıca gece uyandıgımda cok korkuyorum tavan cokcek sanıyorum veya deprem olcak ve olcem , hırsız grcek bana zarar vercek yada deger verdıgım bı ınsan olcek gıbı sacma dusunceler gecıyo kafamdan.bunlar neden oluyo lutfen bana yardımcı olun cok korkuyorum ısıgımı sondurmeden uyuyamaz oldum.bıde hergun mutlaka yasadıgım kalp carpıntılarım var.carpıntılarım cok hızlı olmuyo ama normalde kalp carpıntılarımızı hıssetmeyız ben bazen 1 bazen yarım saat boyunca kalbımın carpıntısını hıssedıyorum ve sınır edıyo bu da benı hemen hemen hergun oluyo.lutfen yardım edın ne olabılır bunlar??

Sangs, bir kaygı bozukluğu yaşadığınızı düşündürtüyor yazdıklarınız.
Alacağınız tedavi bu sıkıntıları aşmanızı sağlayacaktır.
Yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…