• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olun..tecrübe sahibi olan vardır sanırım..

KalenderMesrepim

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
1.169
287
688
kızlar bi sorum var
yardımcı olursanız cok sevinirim..
ben kendimi bildim bileli tırnaklarimi yiyiyordum
hemde öyle böyle degil..
yemiyor resmen sevisiyordum kenarlarıda dahil
10 gun sonra iki ay olacak bıraktım ...
ama zamanında o kadar cok yemisim ki
sekilsiz uzadılar ve de zamanında yendigi belli oluyor
bu sorunu koyu ojeyle cözdüm
ama hala psikolojik olarak kuaföre maniküre gitmeye utanıyorum..
aslında ilk defa bu kadar güsel görünüyorlar..
dusunun ki zamanında
esim evlenme teklif ettigi zaman
utancımdan yüzügü parmagıma taktıracagıma direk kutuya saldırmıstım
neyse..
sorum su ..
zamanında etlerinide yedigim icin
oraları biraz şiş ve koyu renk
acaba zamanla düzelirmi sislikleri ve de hic yemessem birdaha
benimde cok güsel tırnaklarım olurmu ve de parmaklarım..

slm, tırnaklarını yemeyi bıraktıysan düzelir zamanla, arkadaşım da aynen anlattıklarını yaşamıştı ama tırnaklarını azıcık ucundanda olsa ağzına götürüyodu sonra eczaneden acı oje aldı ,ve ağzına götürme alışkanlığını bıraktı herhangi bir el kremiylede yumuşattı sertleşmişti çünkü şimdi gayet memnun. düzelir merak etme.sevgiler.

slm, tırnaklarını yemeyi bıraktıysan düzelir zamanla, arkadaşım da aynen anlattıklarını yaşamıştı ama tırnaklarını azıcık ucundanda olsa ağzına götürüyodu sonra eczaneden acı oje aldı ,ve ağzına götürme alışkanlığını bıraktı herhangi bir el kremiylede yumuşattı sertleşmişti çünkü şimdi gayet memnun. düzelir merak etme.sevgiler.

insallah cnm
nasıl oldu anlamadım ama bıraktım
insallahda birdaha baslamam..
dunyada benım kadarda yiyeni olmamıstır diye dusunuyorum
bende kestiysem yemeyi herkes keser..
oje surunce gusel duruyor ama tabii koyu oje sürünce
cunku kısaydılar bayagı beyaz kısmı fazla oldugu ıcın acık renk oje gusel durmuyor..
bakalım tırnak etlerimde insallah duzelir..

Aynı sorun bendede vardı .Kendimi bildim bileli tırnak yerdim.Ellerim yaratık eli gibiydi.Çok utanırdım.Bende nasıl oldu anlamadım ama birden bıraktım.Şu an çok mutluyum tabi uzuyorlar arada bir kırılıyorlar tırnağım kırıldı demek bile güzel delikafadulden Bende senin gibi etlerini yediğim için zamanında oralar şiş duruyor ama kendimce çözüm üretmeye çalışıyorum.Eczaneden bir deri düzeltici krem aldım.Geceleri yatarken tırnaklarıma limon etlerinede o kremi sürüyorum.1 hafta oldu ve tırnak etlerim düzelmeye başladı.Tavsiye ederim canım sende dene.

cANIM BENıM Bı ARKADAŞIMDA SÜREKLı YERDı SENıN DEDıĞıN GıBı BEYAZ YERLERı FAZLAYDI ZAMAN GEÇTıKÇE TIRNAK ETıYLE BıRLEŞTı SANIRIM TIRNAK BEYAZ YERLERı ÇOK AZALDI ARTIK UZAYINCA BEYAZ YERLERı ÇIKIYOR. BıDE TAVSıYEM KALYON DıYE BıR OJE VAR TIRNAK GÜÇLENDıRıCı ONU KULLAN TIRNAKLARIN SERTLEŞSıN.

Back