lütfen yardımcı olun polikistik :(

cansuu12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
122
22
18
32
kızlar merhaba. 2 aydır gecıkmem sonucu doktora gittim. Tabiki bebek istiyorum. İstediğim anda adet düzensizliğim basladı ilk ay kafama taktım dedim ama bu ayda 11 gun gecıkmem sonucunda polikistik oldugumu söyledi doktor. LH 8.82 FSH 2.76 cıktı. hamıle kalamazsın bi mucıze olması lazım dıyor. Bütün moralimi alt üst etmiş durumda. Gynelle diye bi ilaç verdi sanırım dogum kontrol hapı. Napıcam ben :( anne olmayı çok istiyorum :(

Baska bir doktora gorunmeyi dusundunuzmu? Ben 3 senedir 5 farkli doktora gorundum 2si pko dedi 2si degil belirtilerin hepsi yok dedi en sonuncusu ise pko olabilir dedi. Cok stresli bir durum ama doktorun rahatlatmasi bu surec icerisinde yonlendirmesi, aciklayici olmasi ve en onemlisi sizi dinlemesi cok onemli. Bana hicbir doktor hamile kalamazsin demedi hepsi kilo vermen lazim dediler.

Baska bir doktora gorunmeyi dusundunuzmu? Ben 3 senedir 5 farkli doktora gorundum 2si pko dedi 2si degil belirtilerin hepsi yok dedi en sonuncusu ise pko olabilir dedi. Cok stresli bir durum ama doktorun rahatlatmasi bu surec icerisinde yonlendirmesi, aciklayici olmasi ve en onemlisi sizi dinlemesi cok onemli. Bana hicbir doktor hamile kalamazsin demedi hepsi kilo vermen lazim dediler.

Benim kilomda normal canım. Sadece 2 aydır 40 günde 1 adet olduğum için ve bebek istediğim. İçin gittim bununla. Karsilastim yarın başka doktora daha görünu cem

Benim kilomda normal canım. Sadece 2 aydır 40 günde 1 adet olduğum için ve bebek istediğim. İçin gittim bununla. Karsilastim yarın başka doktora daha görünu cem

Insallah daha net ve aciklayici bir sonuc alirsin gidecegin doktordan. Belirsizlikler ve soru isaretleri insani cok yoruyor ve karamsarlastiriyor..

Tekrar tahlil istedi. Yumurtlama testi kullan dedi prolaktin 24.4 Çıktı sınırda biraz kesinlikle ilaç onermedi 6 ay en fazla 1 sene dedi. Çörekotu kuru deniyorum sonra soğan gecicem hayırlısı artık

Back